SON DAKİKA
Hava Durumu

Özel Teknoloji Fen Okulları EDK2019'da!

Yenilikçi eğitimleriyle adından söz ettiren Özel Teknoloji Fen Okulları “Benim Su Roketim” sunumuyla İzmir’de gerçekleşen Eğitimde D

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2019 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Özel Teknoloji Fen Okulları EDK2019'da!
Yenilikçi eğitimleriyle adından söz ettiren Özel Teknoloji Fen Okulları “Benim Su Roketim” sunumuyla İzmir’de gerçekleşen Eğitimde Değişimler Konferansına katıldı.
Dünyanın ve ülkemizin farklı yerlerinden değerli eğitimcilerin konuşma yaptığı, katılımcılara ilham vermek, onlarla eğitimde yenilikleri konuşmak üzere tasarlanan bir öğrenme, paylaşma platformu olan Eğitimde Değişim Konferansları her sene katılımcı sayısını arttırarak, eğitimde yenilikleri paylaşmaya devam ediyor. Eş zamanlı gerçekleştirilen ilham verici oturumlarda öğretmen ve uzmanlar sınıf deneyimlerini, araştırma bulgularını ve eğitim teknolojilerindeki son trendleri paylaşma imkanı buldular. EDK 2019’a Özel Teknolojiler Fen Okulları’nı temsilen katılan Fen Bilgisi ve Teknolojileri öğretmenleri sunumlarını ile göz doldurdu. Su Roketinin ne olduğunu, sisteminin nelerden oluştuğunu ve çalışma prensiplerini meslektaşları ile paylaşan Teknoloji Fen öğretmenleri, projenin öğrencileri üzerinde ki kazanımlarını da açıklamayı ihmal etmedi. Projelerinin başka okullara da ilham olması ile farklı öğrencilere ulaşmasına olanak sağlayabildikleri için mutlu olduklarını belirten Fen Bilgisi öğretmenleri kendilerine her türlü fırsatı sağlayan okul yönetimine teşekkür etti. (Bülten)

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.