SON DAKİKA
Hava Durumu

Tofaş Fen Lisesi öğretmenleri 'Bilim Yolu' projesini tamamladı

Aydın Fen Lisesi tarafından hazırlanan ve Tofaş Fen Lisesi'nin ortağı olduğu 'Bilim Yolu' isimli Erasmus+ K101 programı kapsamında Budapeşte’de işbaşı gözlem faaliyeti gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2022 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2022 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tofaş Fen Lisesi öğretmenleri 'Bilim Yolu' projesini tamamladı

Proje kapsamında Türkiye’nin en iyi fen liselerinden 11 matematik, 10 kimya, 7 fizik, 8 biyoloji olmak üzere toplam 36 öğretmenin hareketliliği gerçekleştirildi. Öğretmenler, Fazekas Gimnzium okulunda, branşlarına özgü problem ve araştırma tabanlı öğrenme yöntemleri, üstün zekalı öğrencilere yönelik uygulanan özel öğretim yöntemleri, öğrenci mentörlük hizmetleri, olimpiyat takımlarının uluslararası yarışmalara hazırlık süreci konusunda gözlem yaparken, okul öğretmenleriyle fikir alışverişinde bulundu.
Ayrıca öğretmenler, Fazekas Gimnzium’da laboratuvar ortamında ders işleyişlerini ve teknolojilerini gözlemledi. Türkiye’nin gözde okullarında görev yapan öğretmenler ilk defa böyle bir proje kapsamında bir araya gelerek karşılıklı etkileşimlerde bulunmuş ve edindikleri öğretim yöntemlerini Türk Eğitim Sistemine aktaracak yeni projeleri planlamışlardır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.