SON DAKİKA
Hava Durumu

Yarım asrın tecrübesi Özlüce'de

  Kurumlarında 49 yıllık tecrübesiyle öğrencilerine kaliteli eğitim imkânı sunan Uğur Okulları, Özlüce Kampüsü’nü hizmete açmaya ha

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yarım asrın tecrübesi Özlüce'de
 
Kurumlarında 49 yıllık tecrübesiyle öğrencilerine kaliteli eğitim imkânı sunan Uğur Okulları, Özlüce Kampüsü’nü hizmete açmaya hazırlanıyor. Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel yaptığı açıklamada “Yarım asırdır devam eden akademik başarı geleneğimizi yeni kampüslerimizle sürdüreceğiz. Uğur okullarında biz öğrencilerimize akademik, sosyal, duygusal, fiziksel gelişimlerini destekleyen bir eğitim veriyoruz. ” dedi.
 

 



Eğitim ve öğretimi yerelden küresele taşımayı hedefleyen Uğur Okulları Bursa’daki eğitim çalışmalarını paylaşmak üzere Bursa Sheraton Hotel’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Türkiye genelinde açılacak 20 kampüsten bir tanesini Bursa’da açacaklarını ve kampüste bin öğrencinin eğitim göreceğini söyleyen Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, “Uğur Okulları Özlüce Kampüsümüzde, 62 derslik, kütüphane, kapalı spor salonu, STEM laboratuvarları yer alıyor. Önümüzdeki yıl 50 yılımız olacak ve 50. Yılımızda 50 kampüs olmak gibi bir hedefimiz var. Dolayısıyla  bir sonraki yıl bu kampüs sayımıza 20 kampüs daha ekleyeceğiz. Uğur okullarında biz öğrencilerimize akademik, sosyal, duygusal, fiziksel gelişimlerini destekleyen eğitim faaliyetinde bulunuyoruz. Okulculuk anlamında yaptığımız faaliyetlerin dışında bir üst kuruma da rahatlıkla geçebilecekleri bir okul modeli inşa ediyoruz. Bu sayede sorgulayan araştıran üreten, girişimci bireyler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

“15 TEMMUZ’LARA KARŞI ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”

15 Temmuz ile birlikte eğitimle bir ülkenin geleceğinin nasıl değişebileceğine şahit olduklarını belirten Yücel, “Biz Uğur Okulları olarak bir daha böyle bir sürecin yaşanmaması adına tüm Türkiye’nin arzu ettiği bir eğitim sürecine başlamak istiyoruz ve bu anlamda adımlar atıyoruz. Artık sadece okullar açalım bir sürü öğrencilerimiz olsun, bir sürü para kazanmak gibi bir amacın dışında bir amacımız var. Bunu bir sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Eğer biz eğitimciler olarak taşın altına elimizi koymazsak bu uğur okulları da olabilir,  bize benzer başka okullar da olabilir. Eğer bizim gibi kurumlar taşın altına elini koymazsa, okullaşma sürecini hızlı bir şekilde gerçekleştirmezsek; Türkiye genelinde bir sürü okullar açmazsak,  şu an 15 Temmuz sürecini yaşatan durum geçmiştir ama gelecek de bir daha karşımıza çıkabilir. Bunun bir daha karşımıza çıkmaması adına biz okullaşma sürecini hızlandırıyoruz.” şeklinde konuştu.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARIYA HAZIRLIYORUZ”

ErkenSTEM ve STEM eğitim sistemiyle  öğrencilerine kaliteli bir eğitim imkanı sunduklarının altını çizen Uğur Okulları Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Kulaberoğlu, “Akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimi destekleyen ASDF eğitim sistemi ile öğrencilerimizin uluslararası projeler hayata geçirerek sosyal ve kültürel gelişim kazanmalarına önem veriyoruz. Bununla birlikte okullarımızda hizmet veren Uğur Sınava Hazırlık Merkezimizin desteğiyle, öğrencilerimizin sınavlarda üstün başarı elde etmelerini ve iyi bir geleceğe bugünden hazır olmalarını amaçlıyoruz.” dedi.

 

EĞİTİME GLOBAL BAKIŞ

Okullarında çocukların bilgilerini kendi hareket ve etkileşimlerinin sonucu inşa ettiği ‘Reggio Emilia’  felsefesini uygulayan Uğur Okulları, okul öncesi  4 yaştan itibaren çocukların bilim, sanat, spor gibi dallarda  öne çıkabilecekleri noktaya ulaşmasına yardımcı olmayı hedefliyor. Eğitim anlayışında yabancı dil İngilizce, bilim dili (matematik)  ve teknoloji dili (yazılım)’ ı bileştirerek  global bir anlayış geliştiren Uğur Okulları yeni kuşakları “iyi insan olma bilinciyle’’ yetiştirerek akademik başarıya hazırlıyor. Kusursuz bir yabancı dil öğrenimi için 5. Sınıftan itibaren İngilizce ders saatlerinin  arttırılacağı Uğur Okulları’nda öğrencilere lisede Washington D.C ve Toronto’da ücretsiz dil eğitimi imkanı sunuluyor.

Fatma BAŞARAN

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.