SON DAKİKA
Hava Durumu

60 milyon adet zeytinyağı ve sosu 'havada' tüketiliyor

Dünyanın önde gelen sofralık zeytin üreticilerinden Marmarabirlik, THY için her yıl tek kullanımlık ambalajlarda 60 milyon adet zeytinyağı ve

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
60 milyon adet zeytinyağı ve sosu 'havada' tüketiliyor
Dünyanın önde gelen sofralık zeytin üreticilerinden Marmarabirlik, THY için her yıl tek kullanımlık ambalajlarda 60 milyon adet zeytinyağı ve zeytinyağı sosu üretiyor.

Sofralık zeytinde dünyanın önde gelen üreticilerinden Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (Marmarabirlik) ürettiği yıllık 60 milyon adet tek kullanımlık ambalajlardaki zeytinyağı ve zeytinyağı sosu, Türk Hava Yolları (THY) yolcuları tarafından tüketiliyor.  Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marmarabirlik'in son dönemde özellikle Ar-Ge biriminin kurulmasının ardından kendini geliştirdiğini ve ürün çeşitliliğini artırdığını belirtti. Birliğin ürünlerinin dünya çapında tanındığını dile getiren Asa, THY, Alman ve Atlas havayolları ile iş birliği içinde olduklarını, özellikle THY'ye şasetlerle zeytinyağı sosu ve küçük şişelerle zeytinyağı verdiklerini anlattı. Asa, 'katla yağla' adını verdikleri, içinde zeytinyağı sosu bulunan yeni bir ürün geliştirdiklerini ifade ederek, "Bununla ilgili de THY ile anlaşmak üzereyiz. THY'ye yılda 60 milyon adet ürün veriyoruz. Bu tabii ki Marmarabirlik'e büyük bir güç kazandırıyor. Bunun dışında otel ve restoranlar için tek kullanımlık 10 ve 20 gramlık zeytin ve zeytin ezmesi ürünlerimiz de mevcut. Küçük ambalajlarla Marmarabirlik'in kazancını artırmayı hedefliyoruz." dedi. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.