SON DAKİKA
Hava Durumu

Aktaş ziyaretçilere ayçekirdeği dağıttı

Geçtiğimiz gün kapılarını açan Bursa Tarım Fuarını ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  fuara katılan İnegöllü fi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2014 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2014 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aktaş ziyaretçilere ayçekirdeği dağıttı
Geçtiğimiz gün kapılarını açan Bursa Tarım Fuarını ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  fuara katılan İnegöllü firmaları tek tek ziyaret ederek onları yalnız bırakmadı. Başkan Aktaş ve İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik fuarda birlikte ayçekirdeği dağıttı.

 

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik eşliğinde Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Büyükşehir Meclis Üyeleri Nedim Bayram ve Asuman Akçay Sakallı ile birlikte fuarda stant açan İnegöllü 7 firmayı tek tek gezen Başkan Aktaş, İnegöl’ün artık mobilyanın, köftenin, kaplıcanın merkezi olduğu gibi ayçekirdeğinin, fidancılığında merkezi olduğunu söyledi.

Stant ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün Bursa Tarım Fuarı’nı geziyoruz. Öncelikle fuarın çiftçimize, Bursa’mıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Bugün çok değerli Büyükşehir Meclis Üyelerimiz Nedim Bayram, Asuman Akçay Sakallı ve Başkan Vekilimiz Turgay Yel ile beraber, Ziraat Odası Başkanımız Sayın Sezai Çelik eşliğinde Bursa’da her yıl Tüyap organizasyon tarafından düzenlenen Bursa Tarım Fuarını gezerek, özellikle İnegöllü firmalarımıza selam veriyoruz” şeklinde konuştu.

Bunun yanında MODEF’deki ayrı bir ekibinde fuarda çalışma yaptıklarını kaydeden Aktaş, önümüzdeki yıldan itibaren İnegöl Tarım Fuarının uluslararası fuar takviminde yer alacağını ve organizasyonunun MODEF Fuarcılık tarafından yapılacağını hatırlattı.

“Arkadaşlarımız da böyle başarılı bir fuarın işleyişiyle alakalı bilgi alıyorlar, araştırmalar yapıyorlar, fotoğraflar çekiyorlar” diyen Aktaş, önümüzdeki yıl daha kusursuz, daha kaliteli bir fuar yapmak adına gerekli dersleri de buradan alarak, Bursa Tarım Fuarından çıkarımlar sağlayacaklarını söyledi.

Aktaş konuşmasının devamında; “Tabi İnegöllülerin tarımda elde ettikleri başarıları burada bir kez daha gördük. Özellikle fidancılıkta, cevizde ne kadar güzel işler yapıldığına burada şahit olduk. Ben özellikle arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. İnegöl artık mobilyanın, köftenin, kaplıcanın merkezi olduğu gibi ayçekirdeğinin de, fidancılığında merkezidir” dedi. Tarımın birçok kaleminde önümüzdeki günlerde ve yıllarda İnegöl’ün daha ne kadar güzel şeyler yapacağını hep birlikte göreceklerini belirten Aktaş ziraat odası başkanı Sezai Çelik’e de kendilerine eşlik etmesinden dolayı teşekkür etti.

Ziraat odasının İnegöl Belediyesi ile birlikte hazırladığı stantta da meclis üyeleri ve Ziraat Odası Başkanıyla birlikte İnegöl ayçekirdeğini sembolik olarak dağıttıklarını ifade eden Aktaş; “Tabi dağıtımlar bir taraftan devam ediyor. Biz açıkçası tanıtıma, lansmana çok önem veriyoruz ve bunun gereği olarak da buralardayız. Ben bu vesileyle tüm fuar katılımcılarına kolay gelsin diyorum.  Başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

 

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise; Bursa tarım fuarında, İnegöl Ziraat odası olarak İnegöl Belediyesinin desteği ile Bursa Ziraat Odaları olarak açmış olduğumuz stanttı, Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye meclis üyelerinin kendilerini ziyaret ettiklerini belirterek, “Ziyaretten dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz İnegöl ziraat odası olarak şanslı bir odayız esasında. çünkü her zaman Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz eski dönemlerde de önceki dönemlerde de, bu dönemde de her zaman yanımızda oldular. Bunları biz her seferinde söylüyoruz, yine söylemeyelim ne talep ettiysek kendileri karşıladılar sağ olsunlar” diyerek Bursa’nın Tarım fuarından da bazı güzel şeyler çıkararak İnegöl’de düzenlenen Tarım Fuarına devam edeceklerini söyledi.

 

Fuarda 11 tane fidancı olduğunu, bunlardan 6 tanesinin İnegöllü olduğunu vurgulayan Çelik, “İnegöl fidancıları çok profesyonel çalışıyorlar. fidancılıkta en önemli kriter, vermiş olduğun fidanın arkasında durmaktır. Bu anlamda İnegöllü firmalar çok başarılılar. Nasip olursa bu yıldan sonra belediyemizin desteği ile tarımla ile ilgili ne gerekiyorsa hep birlikte el birliği ile yapacağız” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.