SON DAKİKA
Hava Durumu

Arap yatırımcının adresi belli oldu

İnşaat sektöründe seçkin projelere imza atan Alpiş Group, Yalova Yoluna değer katacak Tuana Evleri’nin kapılarını açtı. 292 daire ve 23 dükka

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Arap yatırımcının adresi belli oldu
İnşaat sektöründe seçkin projelere imza atan Alpiş Group, Yalova Yoluna değer katacak Tuana Evleri’nin kapılarını açtı. 292 daire ve 23 dükkandan oluşan projenin Arap yatırımcıların gözdesi olması bekleniyor.
Alpiş Grup gerçekleştirdiği toplantı ile yeni projesi Tuana Evlerinin lansman toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda açıklama yapan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp: “Alpiş Group bundan 22 yıl önce 1993’te kuruldu ve bugüne kadar en kaliteli hizmeti müşterilerine vermek için çabaladı vizyonumuzda bu oldu.” dedi.  Tuana Evleri’nin 24 bin metrekare arsa üzerinde 292 daire ve 23 işyerinden oluştuğunu söyleyen Karaalp, “Tuana Evleri projemizi 1,5 yıl gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Lokasyon olarak Yalova Yolu’nu seçtik. Çünkü Yalova Yolu’nun kendisine özgü bir cazibesi bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi’nce kısa bir süre sonra devreye alınması hedeflenen tramvay hattıyla birlikte bölge daha fazla tercih edilen konuma gelecektir. 2 AVM’ye, terminale yürüyüş mesafesinde olan ve Tofaş, Demirtaş OSB gibi yoğun çalışan kesimin olduğu lokasyondaki yeni projemiz bölgeye ayrı bir değer katacak. Yabancı yatırımcılara yönelik de planlanan Tuana Evleri’nin Bursamız’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
KÖRFEZ ÜLKELERİNİN GÖZDESİ BURSA
Toplantıya Tuana Evleri’nin mimarisini yapan Yüksek Mimar Hasan Sözüneri’de katıldı ve Tuana Evleri ile ilgili: “Şıklığı ve doğayı bir arada sunan bir proje oldu yaptığımız işten çok memnunuz, müşterilerimizin de memnun kalacağına eminiz.” açıklamasında bulundu. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Karaalp:”Körfez ülkelerinden özellikle bizim şehrimiz çok tercih ediliyor hem turizm olarak hem de yerleşim olarak geliyorlar ve bizim yaptığımız işleri çok beğeniyorlar.” dedi.
“ARAPLAR ÜLKEMİZİ KAÇIŞ YOLU OLARAK GÖRÜYORLAR”
Toplantıya katılan Alpiş İnşaat Ortadoğu Ülkeleri Satış Sorumlusu Abdülhakim Özalp yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Arap müşterilerimizin sayısı bir hayli fazla bunun birkaç temel sebebi var Ortadoğu’lu müşterilerimiz bizleri bir kaçış yolu olarak görüyorlar ülkelerinde yaşanan problemlerde Türkiye’yi bir sığınak olarak görüyorlar çünkü bugün Ortadoğu ülkelerine baktığımızda en güzel ve en temiz coğrafya Türkiye’de ülkemizin batısında herhangi bir problem olmayışı onları buraya çekiyor ve buralara geldiklerinde Bursa’nın eşsiz doğasına, Uludağ’a hayran kalıp Bursa’ya bağlanıyorlar.”
“YEŞİL ALANLARIN KULLANIMINA ÖZEN GÖSTERDİK”
Yapılanmadan bahseden Mimar Sözüneri: “Son yıllarda yapılanmalar yeşil alanlara hiç özen göstermeden tamamıyla daire sayısını arttırma yolunda ilerliyor.Bizler buna karşı durarak yeşil alanlara özen göstererek Tuana Evleri projemizde toplamda 24 bin metrekare yeşil alan hazırladık.” dedi.
TUANA EVLERİ PROJESİNİN MALİYETİ:70 MİLYON TL
Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp konuşmasının ardından Alpiş İnşaat Genel Müdürü Kerim Karaalp, Alpiş İnşaat Ortadoğu Ülkeleri Satış Sorumlusu Abdülhakim Özalp ve projenin mimarı Hasan Sözüneri ile birlikte basın mensuplarına Tuana Evleri’nin örnek dairesini gezdirdi. Tuana Evlerinin toplam maliyetinin 70 Milyon TL’ye mal olduğunu belirten Karaalp: “Bu projemizin maliyeti toplamda 70 Milyon TL ve bizlere mali konularda destek olan bankalara teşekkür ediyoruz. Evlerimizin fiyatlarını mümkün olduğunca makul tutmaya çalıştık evlerimiz 2+1 ile 5+1 arasında ve fiyatlarıda 280 bin ile 470 bin TL arasında.” dedi.

Ahmet KAYAHAN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.