SON DAKİKA
Hava Durumu

BEKSİAD'da Yıldız dönemi  

BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Ömer Yıldız, “En büyük hedefimiz birlik ve beraberlik içinde yeni projelerle sektörümüzü daha il

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2017 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BEKSİAD'da Yıldız dönemi  
BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Ömer Yıldız, “En büyük hedefimiz birlik ve beraberlik içinde yeni projelerle sektörümüzü daha ileriye götürmek” dedi.

Pek çok oranda güvenilir ve sağlam alt yapı ile iddaa canlı bahislerinde ön sıradan yer ayırın.Batuhan Yorulmaz

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) 8. Olağan Genel Kurulunda Ömer Yıldız, üyelerin tamamının oyunu alarak BEKSİAD’ın yeni başkanı seçildi. BEKSİAD’ın 8. Olağan Genel Kurulu’na; Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Ergün, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş’un yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda BEKSİAD üyesi katıldı. Seçimin ardından konuşan BEKSİAD’ın yeni Başkanı Ömer Yıldız, “Sektörümüzün sözcüsü BEKSİAD’ın 15 yıldır bizlere sağladığı en büyük kazanım, birlik ve beraberlik içinde hareket etme kültürü ve kabiliyeti oldu. Bizim de en büyük hedefimiz birlik ve beraberlik içinde yeni projelerle sektörümüzü daha ileriye götürmek” dedi.

ATALAY VEDA ETTİ

Mustafa Gürses, Nihat Alpay ve Kadir Oruç’tan oluşan divan heyeti seçimiyle başlayan genel kurulun açılışında konuşan BEKSİAD’ın önceki dönem Başkanı Halil Atalay veda konuşmasında şunları söyledi: “Kurucuları arasında olduğum derneğimizin 15 yıldan beri her aşamasında görev aldım ve 4,5 yıldan beri de başkanlık yaptım. Bugün itibariyle de görevimizi tamamladık. Allah’a hamd ediyorum. Şuan itibariyle 230 üyemiz var ve ben bu aileye katılan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.”

BTSO VE BEKSİAD’DAN ÖNEMLİ PROJELER

BEKSİAD ile önemli çalışmalara imza attıklarını belirten BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Yönetime geldiğimiz 2013 yılından bugüne hem sektörün daha organize bir yapıya kavuşmasında, hem de sektörün içindeki firmalarımızın ürettikleri değerleri dünyadaki alıcılar ile buluşturmasında BEKSİAD’a hem ulusal hem de uluslararası birçok projeyi birlikte götürdük” dedi.

VİŞNE CADDESİ GÜÇLENECEK

BEKSİAD ile omuz omuza çalıştıklarının altını çizen Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Ergün ise, “BEKSİAD denilince Vişne Caddesi akla geliyor. Vişne Caddesi denildiğinde de Yıldırım akla geliyor. Gerçekten Vişne Caddesi’nin değişmesinde, gelişmesinde, ticarete katkı koymasında biz yerel yöneticiler olarak elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. Genel kurula katılan Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın da BEKSİAD’ın Yıldırım İlçesi’nin en önemli değerlerinden birisi olduğuna dikkat çekti. Vişne Caddesi’nde üretim yapan firmaların, marka değerlerini daha da artırması gerektiğini belirten Aydın, “Geleceğe yakalamamız için vazgeçilmez markalarımız olmalı. Yapacak çok işlerimiz var. Sizler bunu yapacaksınız ve sizleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

YILDIZ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Tek liste ile gidilen seçimde Ömer Yıldız, oy birliği ile BEKSİAD’ın yeni başkanı seçildi. Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Ömer Yıldız, “Bizlere göstermiş olduğunuz güven ve teveccüh nedeniyle, şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Sektörümüzün sözcüsü BEKSİAD’ın 15 yıldır bizlere sağladığı en büyük kazanım, birlik ve beraberlik içinde hareket etme kültürü ve kabiliyeti olduğuna dikkat çeken Yıldız, “Bizim de en büyük hedefimiz birlik ve beraberlik içinde yeni projelerle sektörümüzü daha ileriye götürmek. Allah mahcup etmesin. Bundan önce görev alan arkadaşlarımız gibi sorumluluğumuzun farkında olarak bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu vesile ile kurucu Başkanımız Nihat Alpay Abimize, Rıdvan Güler Başkanımıza ve görevi devraldığım Halil Atalay Başkanımız ile bugüne kadarki yönetim kurullarında görev almış bütün arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

*Yönetim Kurulu Asil: Ömer Yıldız, Eyüp Otman, Adem Çolak, Faruk Yılmaz, Sedat Şengül, Ali Azizoğlu, Raif Uzunboy, Kaşif Kaşifoğlu, Mustafa Yılmaz, Ömer Faruk Çevik
*Yönetim Kurulu Yedek: Selahattin Duman, Melih Yeşilçiçek, Orhan Yedikardeşler, Mustafa Savaş, İsmail Varol, Fırat Kalkan, Mustafa Budak, Asım Malkoç, İbrahim Kurtoğlu, Arif Oruç
*Denetleme Kurulu Asil: Nihat Alpay, Murat Osanç, Nihat Arı
*Denetleme Kurulu Yedek: Fatih Gürses, Muhammed Bektaş, Mehmet Deniz
*Disiplin Kurulu Asil: Kadir Oruç, Mesut Okyay, Mümin Hacıhüseyin
*Disiplin Kurulu Yedek: Rıdvan Hatipoğlu, Cemal Köp, Eray Acar
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.