SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO denetimlerden başarıyla geçti

BURSA İŞ DÜNYASINA YÖNELİK ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİREREK UZMANLIK MERKEZİ HALİNE GELEN BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (BTSO), TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN (TOBB) ‘AKREDİTASYON BELGE YENİLEME DENETİMLERİ’NDEN BAŞARIYLA GEÇEREK, KALİTESİNİ BİR KEZ DAHA TESCİLLEDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO denetimlerden başarıyla geçti
Bursa iş dünyasına yönelik önemli projeleri hayata geçirerek uzmanlık merkezi haline gelen BTSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin  ‘akreditasyon belge yenileme denetimleri’nden başarıyla geçerek, kalitesini bir kez daha tescilledi.
 

 

Merkezi Sicil Kayıt Sistemi’ne (MERSİS) geçen ve aynı zamanda çağrı merkezini, üye memnuniyet anketi uygulamasını ve elektronik randevu sistemini hayata geçiren BTSO, TOBB’un akreditasyon denetimlerini başarıyla tamamladı. TOBB’un 3. dönem ‘akreditasyon belge yenileme denetimleri’nden geçen BTSO, çalışmaları ve ortaya koyduğu vizyonla Türkiye’deki oda ve borsalara örnek olmaya devam etti.Sertifika töreni TOBB Ankara Merkez Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, akreditasyon denetimlerinden ‘A’ kalite performans sergileyen BTSO’nun belgesini Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran’a takdim etti. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Oda olarak TOBB’un Türkiye’deki oda ve borsalara uyguladığı akreditasyon sisteminden başarılı bir şekilde geçmenin gurur verici olduğunu söyledi. Üye memnuniyetinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Burkay, Bursa iş dünyasının ihtiyaçlarına kaliteli çözümler sunmaya devam edeceklerini söyledi. “Bursa Büyürse Türkiye Büyür” mottosundan yola çıkarak kente vizyon katan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Burkay, BTSO’nun bir uzmanlık merkezi haline geldiğini dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.