SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO esnafa müşteri kazanmanın sırrını anlattı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından çarşı esnafına eğitim veriliyor.  Payitaht Çarşı Projesi çerçevesinde çarşı

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO esnafa müşteri kazanmanın sırrını anlattı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından çarşı esnafına eğitim veriliyor. 

Payitaht Çarşı Projesi çerçevesinde çarşı esnafına yönelik düzenlenen ‘Kurumsal Gelişim Programları’ eğitimleri Tayyare Kültür Merkezi’nde sürüyor. BTSO Akademi Projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerde akademisyenler, esnafın ticaret hayatına katkı sağlayan önemli bilgiler paylaşıyor. ‘Perakende Sektörü SatışI’ ile ‘Ahilik Kültürü ve Tarihi Çarşılar’ eğitiminin ardından Adnan Erbaş tarafından çarşı esnafı için önemli bir konu olan ‘Müşteri ile İletişim’ hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Müşterilerin işyerine girdiği zaman ilgi ve alaka beklediğini, bekletilmeye tahammül edemediğini belirten Erbaş, “Çarşı için müşteri ile iletişim oldukça önemli. Her gün binlerce insan çarşıya alışveriş yapmak için geliyor. Yapılan alışverişte müşterinin esnaftan veya çalışanlardan gördüğü en ufak bir hareket çarşıyı etkiliyor. Bu yüzden müşteriye her zaman olumlu yaklaşmalıyız” dedi.

Müşterilerin esnaftan öncelikle kişisel imaj değil, kurumsal bir imaj beklediğini kaydeden Erbaş, şöyle konuştu:
“Müşteriye karşı esnafımız ve çalışanlarımız güler yüzünü eksiltmemeli. Çünkü müşteri, güler yüzlü ve kendisine ilgi gösteren esnafı tercih ediyor”.
Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) Başkanı Muhsin Özyıldırım, Payitaht Çarşı Kurumsal Gelişim Programları çerçevesinde düzenlenen eğitimlerden dolayı BTSO’ya teşekkür etti.(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.