SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO'dan Dubai çıkarması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyeleri, Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında Dubai’de düzenlenen ‘ATM-Arabian Travel Market Turizm Fu

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2014 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2014 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO'dan Dubai çıkarması
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyeleri, Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında Dubai’de düzenlenen ‘ATM-Arabian Travel Market Turizm Fuarı’na çıkarma yaptı.

BTSO, üyelerinin yurt dışındaki gelişmeleri takip edebilmeleri ve yeni pazarlara ulaşabilmeleri için gerçekleştirdiği Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde üyelerini dünyanın en önemli fuarlarına taşımaya devam ediyor. BTSO üyesi 23 firmanın temsilcisi, Dubai’de açılan ‘ATM-Arabian Travel Market Turizm Fuarı’nı ziyaret ederek, turizm sektöründeki son gelişmeleri yakından takip etme imkanı buldu. Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun da katıldığı ziyarette ilk olarak Air Arabia firması yetkilileri ile görüşüldü. Yapılan görüşmede, Air Arabia havayolu şirketinin Dubai-Bursa uçuşlarını başlatması konusu masaya yatırıldı. BTSO heyeti, Bursa’ya Dubai’den uçuşların başlatılması konusunda havayolu şirketinden destek sözü aldı.

BTSO HEYETİ DUBAİ-BURSA SEFERLERİ İÇİN SÖZ ALDI
BTSO heyeti, daha sonra fuar alanında bulunan Suudi Arabistan Turizm Bakanlığı ve Dubai Valiliği yetkilileri ile bir araya geldi. Suudi Arabistan Turizm Bakanlığı yetkilileri ile Bursa ve Dubai arasındaki turizm yatırımları ve havayolu seferlerinin başlatılması konuşuldu. Ziyarete, Dubai Sharjah Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdalla Sultan Al Owais ve Genel Müdürü Hussain Mohammed katıldı. Owais, Air Arabia’nın Bursa ile Dubai arasında uçuş seferleri başlatması için girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarına taşıdıklarını belirterek, “Bütün işletmelerimizin dünyayla daha entegre olması ve ihracat potansiyellerini artırmaları için liderlik ediyoruz. Fuara katılan üyelerimizin tamamının yüksek memnuniyeti ne kadar doğru bir adım attığımızı ortaya koyuyor. Bin liraya kadar mali destek verdiğimiz ve KOSGEB’in de destek programlarına dahil ettiğimiz yurtdışı organizasyonlarımızdan üyelerimizi yararlandırmayı sürdüreceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.