SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO'dan firmalara 'liderlik' eğitimi

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN (BTSO), BEBE VE ÇOCUK KONFEKSİYONU SEKTÖRÜ İÇİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİ GELİŞTİRME (UR-GE) PROJESİ KAPSAMINDA VERİLEN EĞİTİMLER, FİRMALARA İŞ HAYATINDA YENİ UFUKLAR KAZANDIRIYOR (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BTSO'dan firmalara 'liderlik' eğitimi
BTSO, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü için gerçekleştirdiği Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (Ur-Ge) Projesi kapsamında verilen eğitimler, firmalara iş hayatında yeni ufuklar kazandırıyor.
 

 

BTSO, Ur-Ge Projeleri Bursa iş dünyasını geleceğe hazırlıyor. Uzay havacılık ve savunma, raylı sistemler, bebe ve çocuk konfeksiyonu, makine, kimya, gıda ve tekstil sektörlerinde olmak üzere 7 Ur-Ge projesi Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanarak 31.5 milyon dolarlık kaynağı Bursa ekonomisine kazandıran BTSO, firmaların küresel ölçekteki rekabette daha güçlü olmaları için de etkin bir rol üstleniyor. Ur-Ge projesi destekleriyle eğitim, danışmanlık, yurt dışı pazarlama ve tanıtım hizmetlerinden faydalanan sektör temsilcileri, sektörlerinin yol haritalarını belirliyor. Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründeki üretiminin yüzde 80’inine yakınını tek başına karşılayan sektör temsilcileri, Ur-Ge Projesi kapsamında verilen eğitimlerden faydalanmaya devam ediyor. Sektör temsilcileri proje kapsamında 2015 yılında iki eğitimden geçti. Bunların ilki olan “Etkin Toplantı Yönetimi” ile firmalara toplantı içeriklerinin belirlenmesi, etkili fikir yönetimi, bilgi organizasyonu oluşturmak ve iletişim planı hazırlamak gibi konularda önemli bilgiler verildi. Firmaların ikinci eğitimi ise ‘Pazarlamada ikna ve müzakere becerilerinin geliştirilmesi’ oldu. Ur-Ge projesine katılan 34 firma, bu eğitimde müzakerenin planlanması, yöntem ve teknikler hakkında önemli bilgilerden faydalandı. Firmalar son olarak ‘Ekip Çalışması ve Liderlik’ eğitiminden geçti. BTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen eğitimde firmalara, Uzman Eğitmen Özlem Çelik Gürbüz tarafından liderliğin tanımı, vizyonu ve misyonu, lider yönetici farkı, takım çalışması, çalışan motivasyonu, karar verme ve problem çözme, stres yönetimi, duygusal zeka gibi konularda önemli bilgiler sunuldu. Eğitim programları kapsamında önümüzdeki günlerde ise ‘Kümelerde işbirliği, ağ oluşturma ve güven’ eğitimi verilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.