SON DAKİKA
Hava Durumu

BUBEX fuarı sona erdi 

Network fuarcılık ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yılın son fuarı ‘BUBEX Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuar

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BUBEX fuarı sona erdi 
Network fuarcılık ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yılın son fuarı ‘BUBEX Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuarı’ sona erdi.
Fuar alanında yapılan yatırımlarla, Bursa’yı fuar merkezi haline getirmek isteyen Bursa Büyükşehir ve Network Fuarcılık, 2018 yılı içerisinde Bursa’ya; Kozmetik ve Güzellik Fuarı, Su ve Çevre Fuarı, Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı, Deri Ürünleri Fuarı, Bilim ve Teknoloji Fuarı, Bursa Turizm Fuarı, Spor ve Sağlıklı Yaşam Fuarı, Ayakkabı ve Deri Fuarı, Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuarı olmak üzere 9 ihtisas fuarı kazandırıldı. Bunlardan sonuncusu olan ‘BUBEX Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuarı’nı da önceki günlerde başarıyla tamamlayan Network Fuarcılık, bu fuarda da özel okullar, özel üniversiteler, devlet okulları, kırtasiye firmaları, matbaacıları buluşturdu.

2019’DA EN AZ 6 FUAR
2018 yılı içerisinde yapılan fuarlarla ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, şunları söyledi: “2018 yılında 11 fuar yapacağımızın sözünü vermiştik ve çok şükür ki bunlardan da 2’sini birleştirip 9 fuar yaparak hedeflerimize ulaştık. Bu fuarlarımızdan talep olanları 2019’da da devam ettireceğiz ve bir aksilik olmazsa en az 6 fuar yapmayı düşünüyoruz. Bu 9 fuarımıza toplam 457 katılımcı iştirak ederken, 32 bin 426 kişi de fuarımızı ziyaret etti. Yurt dışından 170, yurt içinden de 4 bin kişilik alım heyeti geldi. İhtisas fuarları olarak bakıldığında bu sayıların iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bu fuarların hayata geçmesinde bizlere her daim destek olan Bursa Büyükşehir Belediyemize, Merinos AKKM yetkililerine, sektör temsilcilerimize ve Network Fuarcılık ekibine çok teşekkür ediyorum. Bursa daha iyilerini hak ediyor. Çalışmalarımızı sürdürerek gelecek yıllarda Bursa’mıza daha iyi ve daha yeni fuarlar kazandırmaya devam edeceğiz.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.