SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da ilk kez

Türkiye Odalar Birliği ve Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, Bursa’da 'Kadın Girişimciler Fuarı ve 1. Ulusal Kadın Girişimcilik Zirvesi' düzen

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye Odalar Birliği ve Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, Bursa’da 'Kadın Girişimciler Fuarı ve 1. Ulusal Kadın Girişimcilik Zirvesi' düzenliyor. 


Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Örnek ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, Bursa Ticaret Sanayi Odası'ndaki basın toplantısında, Bursa’da ilki gerçekleşecek Kadın Girişimcilik Fuarı ve fuar bünyesinde yapılacak 1. Ulusal Kadın Girişimcilik Zirvesi hakkında bilgi verdi. Fuar, Bursa Uluslar Arası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 27 Nisan Cumartesi günü açılacak. Fuara 60’tan fazla ilden kadın girişimciler katılacak ve KOSGEB desteği ile işini yeni kurmuş kadınların tanıtım posterleri olacak.
Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Örnek, “Biz kadınlar daha iyi bir dünya, kalkınmış bir Türkiye için çalışıyor, ürünler, hizmetler sunan zincirlerde değer oluşturuyoruz. Bizi benzerlerimizden ayırt edecek özelliklerimizi sunmak için bir aradayız. Toplumsal dinamik ve verimliliği arttırmak için kadınlarımız ön planda olmalıdır. Biz kadınlar hayatın oksijeni olmalıyız. Girişimciliğin gerektirdiği dayanıklılık ve duygusal zeka kadında bulunmaktadır. Bursa’mıza yakışır bir şekilde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek olmanın haklı onurunu yaşıyoruz” dedi.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, “Kadın eli değmeden kalkınmanın, kadın eli değmeden daha güzel bir dünyanın mümkün olmadığı çok açık. Türkiye, daha zengin olmak, daha huzurlu yaşamak, daha mutlu yarınları solumak istiyor. Gerçekten refah devleti olmak istiyorsak, kadınımızı girişim dünyasına, siyasete, yönetim kademelerine, kısaca hayatın tam içine, hak ettiği ölçüde sokmak zorundayız. Kadın girişimci sayımızı 1 milyona, kadınların istihdam oranını en az yüzde 50’ye yükselkmemiz şart” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.