SON DAKİKA
Hava Durumu

BURTİMDER'den üyelerine stratejik seminer 

Fetih BAĞCI Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER), sektörün en önem verdiği k

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BURTİMDER'den üyelerine stratejik seminer 
Fetih BAĞCI

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER), sektörün en önem verdiği konulardan biri olan “Satış Ve Pazarlama” üzerine üyelerine bir eğitim gerçekleştirdi. Eğitimde, Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksekbilgili tarafından “Satış ve pazarlamada problem çözme, analitik düşünce, hızlı ve doğru karar alma” konularında bilgiler aktarıldı. Eğitim programı, verimliliği arttırmak amacıyla interaktif katılım sağlanarak gerçekleştirildi. Eğitimde Yüksekbilgili, kurumlarda özellikle de satış ve pazarlamada anlaşmazlık yaratan durumları ve kaynaklandığı nedenleri katılımcılara tanıtarak, bu tür çatışmaları en aza indirgemek; engelleri aşmak için sağlıklı çözüme ulaşmayı sağlayan yöntem ve beceriler üzerine açıklamalarda bulundu. Bunun yanı sıra Yüksekbilgili, eğitimde katılımcıların karar verme ve problem çözme yeteneklerinin geliştirilmesi de adına da birçok örnek verdi. Karar sürecinin aşamaları ve problem çözme teknikleri de eğitim esnasında uygulamalı olarak aktarıldı.

Satış ve pazarlama ilişkisi, bugünün pazarlaması ve hız, anında tepki vermek, anında pazarlama örnekler, sağ ve sol beyin aktiflik, pazarlamada temel düşünce hataları, karar süreçleri ve rasyonalite, karar verme dinamiği, satış ve pazarlamada temel karar alma tekniği gibi oldukça dolu geçen eğitim, BURTİMDER üyelerinin bu anlamda talebini karşılamış oldu.

Dernek Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt, eğitim organizasyonun açılış konuşmasında BURTİMDER olarak eğitimlere verdikleri önemi anlatırken özellikle satış ve pazarlama konusun sektörde ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. Yönetim kurulu olarak BURTİMDER üyelerine artı değer katacak projeler içerinde yer almaya gayret gösterdiklerini ve bunun için çalıştıklarını dile getiren Eskibozkurt, dernek üyelerine ve sektöre fayda sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Eğitime; Çatışma yönetimi, yaratıcı düşünme, problem çözme ve karar verme konusunda kendini geliştirmek isteyen tüm dernek üye ve üye çalışanları katılım gerçekleştirdi. Eğitime katılan tüm katılımcılara günün sonunda katılım sertifikası takdim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.