SON DAKİKA
Hava Durumu

Çilek Mobilya'dan Bosna'ya dev yardım

Dünya çocuklarının oda arkadaşı Çilek Mobilya , Bosna'daki büyük sel felaketi sonrası 16 tır dolusu yardım malzemesini yaraları sarmak içi

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çilek Mobilya'dan Bosna'ya dev yardım
Dünya çocuklarının oda arkadaşı Çilek Mobilya , Bosna'daki büyük sel felaketi sonrası 16 tır dolusu yardım malzemesini yaraları sarmak için yola çıkardı.

Son yılların en büyük sel felaketlerinden birine maruz kalan Bosna Hersek'e yardımlar sürüyor. Bosna Hersek'te sel bir çok bölgeyi sular altında bıraktı. Maddi zararın milyonlarca euro olduğu ülkede yaklaşık 1 milyon kişi evsiz kaldı. Felaket sonucu evsiz kalanlara yardımlar çığ gibi büyürken, Çilek Mobilya, Bosna’ya 16 tır dolusu yardım malzemesi gönderdi. Çilek Mobilya'nın gönderdiği yardım tırların da bir çocuğun odasında ihtiyaç duyulabilecek mobilyadan aksesuara kadar her şey bulunuyor. Yardım eşyaları, Türkiye ve Bosna arasındaki ilişkileri geliştirmek maksadıyla kurulan BİGMEV (Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı) aracılığı ile afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, 1 Haziran Pazar günü Bursa’dan hareket eden yardım tırlarını yolcu etmeye katılarak, kampanyaya destek verdi.
Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek,"Bu yardımın çocukların ihtiyaçlarını karşılamanın yanında psikolojik olarak onlara moral vermesini bekliyoruz. Çilek Mobilya olarak dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahibi çocukların her zaman yanında olacağız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.