SON DAKİKA
Hava Durumu

Doğa ve av tutkunlarını buluşturan fuar sona erdi

6. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kam

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2014 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Doğa ve av tutkunlarını buluşturan fuar sona erdi
6. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kamp Malzemeleri Fuarı, 25 Mayıs 2014 Pazar akşamı saat 19.00’da Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde sona erdi.

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, düzenlenen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Büyükşehir Belediyesi desteği başta olmak üzere, T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Av Tutkusu Dergisi, Balık Dergisi, Av Adamı Tv ve Güney Marmara Av ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonu ve KOSGEB tarafından desteklenen fuar sona erdi. Av Sezonu öncesinde sektör ticaretine katkı sağlayan Bursa Doğa, Av Fuarı, 100’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanmış olup ziyarete açık olduğu 4 gün boyunca, yurtiçinden Türkiye’nin dört bir yanından, yurtdışından ise Avusturya, Çin, Irak, Kanada, Kuveyt, Libya, Rusya ve Suriye’den gelen toplam 47 bin 655 doğa ve av tutkunu tarafından ziyaret edildi. 2009 yılından itibaren her yıl olduğu gibi bu yıl da sektördeki yenilikleri, gelişmeleri gösteren Fuar, ülke avcılığında sektör ticaretini hareketlendirerek avcıların – balıkçıların - doğa sporları tutkunlarının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeleri topluca sundu. Katılımcı firmaların yeni müşterilere ulaşmasını sağlamak amacı ile hazırlanan etkili buluşma; balıkçılık ve av malzemelerinden araç aksesuarlarına, bıçaklardan kamp malzemelerine kadar geniş kapsamı ile gelen ilgilileri bilinçlendirmeyi, yaban hayatın korunmasına olanak sağladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.