SON DAKİKA
Hava Durumu

Emekliler hükümete minnettar

TÜED Genel Başkanı Ergün, "Gerek banka promosyonu gerekse bayram ikramiyesi düşük aylık alan emeklilerimiz için önemli bir kazanım olmuştur.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Emekliler hükümete minnettar
TÜED Genel Başkanı Ergün, "Gerek banka promosyonu gerekse bayram ikramiyesi düşük aylık alan emeklilerimiz için önemli bir kazanım olmuştur." dedi.

Emekliler, Ramazan ve Kurban bayramları öncesi kendilerine bin lira ikramiye verilecek olması dolayısıyla hükümete teşekkür etti. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün,  yaptığı açıklamada, uzun zamandır Ramazan ve Kurban bayramları öncesi emeklilere ikramiye verilmesi yönünde talepleri bulunduğunu hatırlattı.

Emeklilerin bayram ikramiyesi sevinci

Derneğin Başkanlar Kurulu sonuç bildirgelerinde bu talebi sürekli yinelediklerine işaret eden Ergün, Başbakan Binali Yıldırım'ın Ramazan ve Kurban bayramları öncesi emeklilere bin lira ikramiye verilmesi müjdesini sevinçle karşıladıklarını belirtti. Ergün, şöyle devam etti: "Kamuoyunun hatırlanacağı üzere emekliye aylıkları karşılığında banka promosyonu verilmesi de yine derneğimizin ilk defa gündeme getirdiği bir talepti. Sesimize kulak veren, taleplerimizi dikkate alan hükümetimiz, o talebimizi de geçen yıl hayata geçirmişti. Gerek banka promosyonu gerekse bayram ikramiyesi düşük aylık alan emeklilerimiz için önemli bir kazanım olmuştur. Başta hükümetimiz olmak üzere emeklilerin yanında olan herkese teşekkürü borç biliyoruz." Ergün, üç ayda bir ödenen "65 yaş aylığı"nın 266 liradan 500 liraya yükseltilmesinin de memnuniyet verici olduğunu dile getirerek yaklaşık iki katlık bu artışın hiçbir gelire sahip olmayan yaklaşık 600 bin yaşlıya iyi bir gelir olacağını söyledi. (AA)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.