SON DAKİKA
Hava Durumu

Endüstriyel Baskı Zirvesi İstanbul'da!

İFO Fuarcılık; tekstil, seramik, cam, ahşap, beyaz eşya, deri, otomotiv yan sanayi, elektronik devreler ve ambalaj gibi pek çok imalat sektörünün olmaz

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Endüstriyel Baskı Zirvesi İstanbul'da!
İFO Fuarcılık; tekstil, seramik, cam, ahşap, beyaz eşya, deri, otomotiv yan sanayi, elektronik devreler ve ambalaj gibi pek çok imalat sektörünün olmazsa olmazı haline gelen “Endüstriyel Baskı” konusunu Türkiye’de ilk kez bir zirveye taşıyor. 6-7 Mayıs tarihlerinde WOW İstanbul Convention Center’da gerçekleştirilecek olan Industrial Print Summit / Endüstriyel Baskı Zirvesi 2015’te; imalat sanayilerine yönelik endüstriyel baskı çözümlerinden, yeni nesil 3 boyutlu baskı teknolojilerine kadar farklı konular işlenecek.
“Şu an tüm dünyada analog baskıda 100 milyar dolarlık bir pazar mevcut. Dijital baskıdaysa yalnızca 4 milyar dolar. Önümüzdeki 10 yılda analog baskı pazarının daralması, buna karşılık dijital baskı pazarın 22 milyar dolara çıkması ön görülüyor” diyen İFO Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri IPS İstanbul 2015’in, dijital teknolojilerin ağırlıkta olduğu endüstriyel baskı sektörüne yön veren en önemli isimleri buluşturacağını söyledi.
İmalat Sanayinde üst düzey yönetici, fabrika/üretim müdürü, ar-ge/iş geliştirme sorumlusu, ürün müdürü, mühendis, mimar, endüstriyel tasarımcı ya da grafik tasarımcı olarak çalışan, üretim sürecinde baskı ile ilgili konularda karar veren ve yaratıcı ekiplerde görev alan tüm profesyoneller, bu yıl ilki düzenlenen IPS İstanbul 2015’te, global endüstriyel baskı trendleri ve bu alandaki son teknolojiler hakkında bilgi sahibi olabilecek.

ENDÜSTRİYEL BASKININ DUAYENLERİ, SÖYLENMEYENİ SÖYLEYECEK, AZ BİLİNENLERİ ANLATACAK
IPS İstanbul 2015’in ilk gün oturumlarında, ESMA - Avrupa Baskı Üreticileri Derneği CEO’su Peter Buttiens, Industrial Inkjet Ltd.’nin teknoloji direktörü Paddy O’Hara ve Digital Direct Technologies‘in Genel Müdürü Steve Knight konuşacak. 2007 Mart ayından itibaren ESMA - Avrupa Baskı Üreticileri Derneği’nde CEO olarak görev yapan Buttiens, konferansın kendine ayrılan bölümünde “Üretimde Geleneksel Baskı Trendleri” ve “Analog Baskıya Karşı Dijital Baskı” konularında, katılımcıları bilgilendirecek. Programın diğer sunumunda ise sektörde 18 yıllık deneyim sahibi bir isim olan Paddy O’Hara “Kişiye Özel ve Ekonomik Üretim”i anlatacak. Yine sektörün bir başka duayen ismi Steve Knight, günün “Endüstriyel Inkjet Baskıda Data ve Renk Yönetimi” konulu son oturumunda söz alacak.
Etkinliğin ikinci gününde Xennia Technology Pazarlama Müdürü Tim Phillips “Çevresel Koşullar Altında Mürekkeplerin Performansı”nı anlatırken, Inkjet konferanslarının dünya çapındaki konuşmacısı olarak da tanınan XAAR PLC Pazarlama Direktörü Mark Alexander “Sektörlere Özel Baskı Çözümleri” hakkında bilgi verecek. Özellikle son yıllarda adından çokça söz ettiren 3D baskıya ilişkin yeni gelişmelerin de konu edileceği ikinci gün oturumlarının son bölümünde düzenlenecek panelde ise Endüstriyel Baskı’nın geleceği masaya yatırılacak.
Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan IPS İstanbul 2015 programı ve zirveye katılım hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, www.ipsistanbul.com adresini ziyaret edebilir ya da (0212) 275 75 79 numaralı telefondan İFO Fuarcılık ile iletişime geçebilirler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.