SON DAKİKA
Hava Durumu

EVM'de dersler başladı 

BEBKA destekleri ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından açılan Enerji Verimliliği Merkezi (EVM), Bursalı firmalara yönelik ‘Enerji

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
EVM'de dersler başladı 
BEBKA destekleri ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından açılan Enerji Verimliliği Merkezi (EVM), Bursalı firmalara yönelik ‘Enerji Verimliliği’ eğitimine başladı. Merkez, MESYEB bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Hizmetleriyle firmalar arasında bilinci artıran ve ülkenin enerji potansiyelinin daha verimli kullanılmasına destek olan EVM, Bursalı firmalara yönelik yeni bir hizmete daha start verdi. BTSO EVM’de ilk ders dün gerçekleştirildi.

Zeynep GÜMÜŞ

BTSO MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök, TÜRKAK tarafından akredite edilen Türkiye’nin ilk ve tek ‘Enerji Ölçüm Laboratuvarı’na sahip olan EVM’nin Bursalı firmalara yönelik eğitimlerine devam edileceğini belirtti. Karakök şunları söyledi: “Tekstil sektör temsilcilerimize yönelik düzenlenen bu eğitim, firmalara verimlilik noktasında büyük destekler veriyor. Tüm firmalarımızı EVM’nin sunduğu imkanlardan ve fırsatlardan yararlanmaya davet ediyorum.”

Penelope Dokuma firmasının Üretim Müdürü Vedat Taşdemir, Enerji Verimliliği Merkezi’nin sunduğu hizmetlerle sektöre büyük destek verdiğini belirterek şöyle konuştu: “BTSO’ya EVM gibi bir projeyi Bursa’ya kazandırdığı için teşekkür ederim. Buradan aldığımız eğitim, firma olarak enerji verimliliği konusuda daha fazla bilgi sahibi olmamızı sağladı.”

Bursa Teknoloji Geliştirme ve Ar-Ge Merkezi’nde (BUTEKOM) verilen eğitime katılan Burak Savaş ise “Enerji verimliliği konusuna firmamız büyük önem veriyor. Bu noktada eğitim veren merkezler konusunda araştırmalar yaptık. BTSO EVM’nin eğitim programını öğrendikten sonra Kahramanmaraş’tan Bursa’ya geldim. EVM, şirketler için çok güzel eğitimler veriyor. EVM uzmanları tarafından verilen teorik ve pratik bilgiler benim için büyük bir hazine” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.