SON DAKİKA
Hava Durumu

'Farklı muamele olmayacak'

 Bursa Ticaret Borsası'nda Rıza Aydın'ın 40 yıllık başkanlığı sona erdi. Özer Matlı, yapılan seçimler sonucunda 6 komisyondan 5'ini kazan

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa Ticaret Borsası'nda Rıza Aydın'ın 40 yıllık başkanlığı sona erdi. Özer Matlı, yapılan seçimler sonucunda 6 komisyondan 5'ini kazandı.



 

Bursa Ticaret Borsası'nda Özer Matlı 11 meclis üyesi çıkarırken, Rıza Aydın'ın listesinden meclis üyeliğine 6 kişi seçildi.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Matlı, çoğunluğu kazandıkları için kimseye farklı bir muamele yapılmayacağını söyledi. Hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Matlı, “Birisinin kalbini kırarak üste çıkmayacağız. Bugüne kadar kucaklayıcı olmaya çalıştık, bundan sonra da bu tutumumuz devam edecek. Bizim bu saatten sonra Bursa’ya borcumuz var” dedi.
Rıza Aydın’a nezaket ziyaretinde bulunmak isteyen Matlı, Aydın’ın odasına alınmadı. Kendisiyle görüşmeyi kabul etmeyen Aydın’ın yaptığı harekette art niyet aramadıklarını ifade eden Matlı, herkesin birlik içinde görevini yürütmesi gerektiğini söyledi. Aldıkları aile terbiyesinden dolayı büyüklerine saygıda kusur etmediklerini ve etmeyeceklerini belirten Matlı, “Çoğunluğu kabul etmeyen Bursa’yı kabul etmemiş olur. Sonuçta Rıza bey büyüğümüz ve biz ona saygımızı devam ettireceğiz” dedi.
Önümüzdeki hafta meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini seçeceklerini belirten Matlı, iyi şeylerin olacağını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.