SON DAKİKA
Hava Durumu

Güney Koreli yatırımcılardan çok güzel hareketler!

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2014 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2014 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Güney Koreli yatırımcılardan çok güzel hareketler!
Bursa’da, ihtiyaç sahibi aileler yararına düzenlenen kermese katılan Koreliler, ellerine oklava alıp gözleme açtı.

Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Bursa Şubesi, ihtiyaç sahibi aileler yararına dernek binasında kermes düzenledi. Kermeste oyuncaktan giyim eşyasına, gözlemeden yaprak sarmasına kadar birçok gıda maddesi satışa sunuldu. İhtiyaç sahibi ailelere destek maksadıyla açılan kermese Güney Kore yatırımıyla Bursa’ya kurulan bir otomotiv çelik firmasının yöneticileri de katıldı. Firmanın Genel Müdürü An Ju Yong, Şatış Direktörü Chang Suk Hwan, Firma Direktörü Park Hee Je, önce eldiven ve önlük giyip, ellerine oklavayı alıp gözleme açtı. Koreliler daha sonra açtıkları gözlemeleri pişirdi.
Güney Koreliler, 40 yıllık gözleme ustası kadınlardan tam not aldı. Genel Müdür Yong, "İlk defa hamur açıyorum. Dünyada birçok yerde fabrikası olan bir şirketiz. Şirketimizin gayesi sadece kâr elde etmek değil, topluma da katkıda bulunmak istiyoruz. Sosyal sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

"BUNDAN SONRA EVDE DE AÇACAĞIM"

Firma Direktörü Park Hee Je, “İlk defa gözleme açıyorum. Anlamlı bir iş için gözleme açmak çok güzel. İlk defa açtığım için pek beceremiyorum. Bundan sonra evde de gözleme açacağım” şeklinde konuştu.
Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Bursa Şubesi Başkanı Osman Arıcı, kermesi geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Arıcı, “Gönüllülerimizin desteğiyle kermesi geleneksel hale getirdik. Toplumun her kesimine ulaşmak istedik. Kısmen de olsa bir gelir elde ediyoruz. Koreli bir firmamız bize düzenli yardım yapıyor. Bizi internette bulmuşlar. Biz de kendilerini ziyarete gittik. Çok çalışkan ve verimli insanlar. Bizim geleneksel yapımızı görmek için hamur açtılar, gözleme yaptılar. Çok uzun zamandır faaliyetteyiz. Yaklaşık 500 ailemize yardımda bulunuyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.