SON DAKİKA
Hava Durumu

Gurur duyduk! Türk Hava Yolları'na ABD'den 3 ödül birden...

Dünyanın en çok ülke ve uluslararası destinasyonuna uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), ABD menşeli küresel yayın organ

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gurur duyduk! Türk Hava Yolları'na ABD'den 3 ödül birden...
Dünyanın en çok ülke ve uluslararası destinasyonuna uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), ABD menşeli küresel yayın organı “Global Traveler”ın düzenlediği ödüllerde, okuyucu anketleri sonucunda belirlenen üç ödülün sahibi oldu.
THY açıklamasına göre, ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’nde Beverly Hills şehrinde düzenlenen törende “En İyi Kurumsal Seyahat Programı” kategorisinde, kurumsal müşterileri için özel tasarlanan programı “Turkish Airlines Corporate Club”ın ödüllendirildiği gecede THY ayrıca üst üste ikinci kez “Business Yolcuları için En İyi Havayolu” ve “En İyi Havalimanı Personeli” ödüllerinin de sahibi oldu. Bu yıl 15’incisi yapılan ankette 22 binden fazla iş ve tatil seyahatçisi, 80’in üzerinde kategoride en iyi firmayı belirleyebilmek için oylamaya katıldı. Törende “En İyi Kurumsal Seyahat Programı” ödülünü THY adına Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanı Mert Dorman teslim alırken, “Business Yolcuları için En İyi Havayolu” ve “En İyi Havalimanı Personeli” ödüllerini ise THY Los Angeles Müdürü Ersen Engin kabul etti. Mert Dorman, şunları kaydetti: “Türk Hava Yolları olarak, ödüllü hizmetlerimizi genel standartlarından ayrıştıran özellikleri büyük bir titizlikle ele alıyoruz. Bu ödüllerin tamamı, müşteri odaklı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışımızın bizim için son derece kıymetli birer takdiri.” (milliyet.com.tr)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.