SON DAKİKA
Hava Durumu

Halkbank'tan Bursalı sanayiciye müjde

Halkbank, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile imzaladığı protokollerle Bursalı sanayicilere özel avantajlar sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2014 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2014 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Halkbank'tan Bursalı sanayiciye müjde
Halkbank, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile imzaladığı protokollerle Bursalı sanayicilere özel avantajlar sunuyor.

Halkbank, BTSO ile imzaladığı kredi protokolüyle oda üyelerine uygun faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanı sunuyor. BTSO üyeleri 100 bin TL limitli kredilerden aylık yüzde 0,75 faiz oranı ve 12 aya varan vade seçenekleriyle yararlanabiliyor. İmzaladıkları kredi protokolüyle Bursalı sanayicilerin sektöre özel finansman ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini belirten Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel, “Halkbank olarak kuruluşumuzdan bu yana reel sektörün desteklenmesi için çalışıyor, ülkemizin dört bir yanındaki sanayicilere destek oluyoruz. Sektörlere özel çözümler geliştirmeye önem veriyoruz. Bursa Sanayi ve Ticaret Odası ile de bugüne kadar 7 defa protokol imzaladık ve bu protokoller çerçevesinde 4585 üyeye 241 milyon TL tutarında kredi kullandırdık. Bu protokolle de BTSO üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve ticari faaliyetlerine destek vermek için attığımız adımlara bir yenisini daha eklemekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.
Yurtdışına fuar ve ticari ziyaret yapmak isteyen üyelere BTSO tarafından azami bin TL KOSGEB tarafından azami 2 bin TL olmak üzere toplam 3 bin TL’ye kadar yurtdışı ticari ziyaret desteği hibe olarak veriliyor. Halkbank, BTSO ile imzaladığı protokol kapsamında hibe almaya hak kazanan sanayicilere de 365 güne kadar vadeyle 3 bin TL sıfır faizli Küresel Fuar Acentesi destek kredisi kullandırıyor. Sanayicilerin yurtdışı ziyaretlerinin artmasının sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etmeleri açısından önemli olduğunu belirten Aksel, bu protokolle sanayinin daha da gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.