SON DAKİKA
Hava Durumu

İmzalar atıldı, sıra hizmette 

  Batuhan Yorulmaz Ar-Ge ve Teknoloji sektörüne odaklı danışmanlık, vergi ve dene

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İmzalar atıldı, sıra hizmette 
 

Batuhan Yorulmaz

Ar-Ge ve Teknoloji sektörüne odaklı danışmanlık, vergi ve denetim grubu Sistem Global Danışmanlık, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları alanında en önde gelen danışmanlık firmalarından biri olan Erdem Kaya Patent ortaklığıyla Türkiye'deki 6'ıncı ofisini Bursa'da açtı.

Türkiye’de Ar-Ge ve teknoloji sektörüne odaklı danışmanlık vergi ve denetim grubu Sistem Global danışmanlık şirketi Erdem Kaya Patent Danışmanlık ile işbirliği yaparak Türkiye’deki 6’ıncı ofisini Bursa’da açtı. Açılışa Sistem Global Danışmanlık CEO’su Hüseyin Karslıoğlu, Sistem Global Ortağı Avukat Cengiz Aydemir, Erdem Kaya Patent Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Kaya, Sistem Global Ortaklarından Ülkü Şengül ve İnovaban Genel Müdürü Dr. Kazım Acatay katıldı.

“TÜM ENGELLERİ KALDIRACAK ÇÖZÜMLERİMİZ VAR”

Erdem Kaya Patent ile yaptıkları işbirliğinin Bursa’ya önem kazandıracağını belirten Sistem Global Danışmanlık CEO’su Hüseyin Karslıoğlu, “Ülkemizde girişimler ve girişimcilerin sayısını arttırmalıyız. Bu noktada Erdem Kaya Patent Danışmanlık ile işbirliğimiz çok önem arz edecektir. Bizler eskiden sadece bilgi satıyorduk şimdi ise bilgi satmanın yanı sıra aksiyon üretip yönetiyoruz.” dedi.

Karslıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, “Ülkemizin ekonomik bağımsızlığını kazanması için girişimlere her zamankinden daha fazla önem veriyoruz. Ar-Ge çalışmaları sonucunda kabiliyetlerini artıran ve küresel pazarlarda güçlü bir oyuncu olmak isteyen şirketlerin önündeki tüm engelleri kaldıracak çözümlerimiz var. Yeni ekonomik sistemde teknolojiyi temel alan fikirlerin ticarileşmesi ve global yolculuğa hazırlanması gerekiyor. Sistem Global Danışmanlık, bu süreçte girişimlerin önüne çıkması muhtemel tüm sorunları birer birer saptayıp çözüm yollarını ortaya koyuyor.”

BURSA KAZANACAK

Yapılan işbirliğinin karşılıklı kazancın yanı sıra Bursa’ya da kazanç sağlayacağını belirten Sistem Global Sistem Global Ortağı Avukat Cengiz Aydemir, “Erdem Kaya Patent ile yaptığımız iş birliği ile Türkiye’de ki 6’ıncı ofisimizi Bursa’da açmaktan gurur duyuyoruz. Erdem Kaya Patente yaptığımız yatırım sayesinde karşılıklı kazancın yanı sıra Bursa’nın da gelişimine önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyorum.” dedi.

“BURSA’YA ÖZEL LOKAL DANIŞMANLIK”

Erdem Kaya Patent Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Kaya ise, “Sistem Global İle Erdem Kaya çözüm ortaklığı ile başlayan birlikteliğimiz bu yıl Bursa ofisimizi kurmamız ile organik bir ortaklığa dönüştü. Sistem Global Bursa’nın tecrübeli teknik ve mali ekibi şimdiden çok güzel işlere imza attı, ancak bu daha bir başlangıç. Biz Bursa’ya özel olarak lokal bir danışmanlık hizmeti uygulayacağız. Sistem Global’in derin tecrübesi ve geniş hizmet portföyünü, Erdem Kaya’nın Fikri Haklar alanındaki uzmanlığı ile harmanlayarak bölgemizdeki işletmelere yüksek katma değer sağlama konusunda son derece kararlıyız.” şeklinde konuştu.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.