SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl Ekonomik Başarısı ile Gençlere İlham Veriyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu’na bağlı Bursa Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, İnegöl Ticaret ve Sanay

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2013 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2013 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl Ekonomik Başarısı ile Gençlere İlham Veriyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu’na bağlı Bursa Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl’ı makamında ziyaret ettiler. 


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener ve BTSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Murat Coşkunkan ziyaret sırasında İnegöl’ün güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu vurguladılar. Ziyarette İTSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Yusuf Şehitoğlu ve Umut Ortakçı ile Orhangazi TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyesi Bilal Özdemir de hazır bulundular. BTSO GGK İcra Komitesi Başkanı Murat Coşkunkan, İnegöl ekonomisinin yıllardır dış ticaret fazlası verdiğini bildiklerini belirterek, ‘Gönlümüz bütün Türkiye’nin İnegöl ekonomisi gibi dış ticarette fazla vermesini arzu ediyor. Bunun için hep birlikte çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. İnegöl ekonomisinin kaptanı olan Sayın Metin Anıl’dan da İnegöl’ün istikrarlı başarısının püf noktalarını öğrenmeyi çok isteriz’ diye konuştu.
Yapılan ziyaretten memnun olduklarını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, Türkiye’nin yarınlarının teminatının genç girişimciler olduğunu söyledi. Anıl, İTSO’nun yıllardır İnegöl’de gençlerin iş dünyasında başarılı olması için her türlü desteği verdiğini söyledi. İTSO Başkanı Anıl, ‘Bize İnegöl ekonomisinin başarısının sırrını sordunuz. Sırrımız yok, sadece çok çalışıyoruz. Uyumlu iş birliklerine önem veriyoruz. Her düşünceden siyasetçiler ile uyumlu iş birliği yaparak İnegöl ekonomisini canlı tutmaya gayret ediyoruz’ ifadelerini kullandı.
Başkan Anıl’a yapılan ziyaretin ardından TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, İTSO’da aylık olağan toplantılarını yaptılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.