SON DAKİKA
Hava Durumu

Junıshow kapılarını açmaya hazırlanıyor

Bebe-çocuk konfeksiyonu sektörüne büyük katkı sağlayacak olan Junioshow Fuarı, 10-13 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Junıshow kapılarını açmaya hazırlanıyor
Bebe-çocuk konfeksiyonu sektörüne büyük katkı sağlayacak olan Junioshow Fuarı, 10-13 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Burak TOK

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) ve TÜYAP işbirliğiyle hayata geçirilen Junioshow Fuarı’na sayılı günler kaldı. 10-13 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ve bebe-çocuk konfeksiyonu sektörüne büyük canlılık katacak fuar için stant çekilişleri yapıldı.

İLKBAHAR-YAZ KREASYONU SERGİLENECEK

Tekstil modasına yön verecek ve trendlerin sektör profesyonelleri ile buluşacağı fuar öncesi katılımcılar, 0-12 yaş arası bebe ve çocuk grubu ilkbahar & yaz kreasyonlarını sergileyecekleri stantların kuralarını çekti. Kura çekimi öncesinde konuşan BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, fuarın her geçen organizasyonda daha da geliştiğine dikkat çekti. Atalay, sektörün nabzının 4 gün boyunca Bursa’da atacağını ve fuar kapsamında gelecek alıcılar ve diğer sektör temsilcilerinin Bursa’da ağırlanacağını dile getirdi. Atalay, “Bu noktada, BTSO işbirliğiyle sektörümüzün ve bu sektördeki ‘Bursa markasını’ dünyada tanıttık ve tanıtmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Fuarımız da bu noktada önemli bir araç. İnşallah bu sefer de olumlu sonuçlar aldığımız bir fuarı geride bırakacağız” dedi.

“DÜNYAYA TANITIYORUZ”

BTSO’nun katkılarıyla yürütülen UR-GE projesi kapsamında, dünyanın dört bir tarafında yeni pazarlar keşfettiklerini söyleyen Atalay, “Geçtiğimiz günlerde İran’daydık. Başta bu son gezimiz olmak üzere, tüm ziyaretlerimizde, görüşme yaptığımız kişilere bu fuarın varlığından söz ettik ve kendilerini Bursa’mıza davet ettik. Yani özetle her alanda bu fuarın varlığıyla ilgili çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.