SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey'e 1000 kişilik istihdam müjdesi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa’nın en köklü sanayi firmalarından biri olan ve ileri teknolojiye dayalı üretim yapan Eroğlu Maki

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabey'e 1000 kişilik istihdam müjdesi
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa’nın en köklü sanayi firmalarından biri olan ve ileri teknolojiye dayalı üretim yapan Eroğlu Makina firmasının, Karacabey’de 1000 kişinin çalışacağı bir fabrika açacağı müjdesini verdi.

 

İstanbul-İzmir otoyolunun tamamlanması ile birlikte, Karacabey’in İstanbul ve Kocaeli’ndeki sanayi doygunluğunun tek alternatifi konumuna yükseldiğinin altını çizen Ali Özkan, çevre dostu sanayiciyi ilçeye çekme adına başlattıkları girişim ile yatırımcılara verdikleri her türlü desteğin, daha da artacağını söyledi. İstanbul-İzmir Otoyolunun tamamlanması ile birlikte, İstanbul ve Kocaeli’ndeki sanayi doygunluğunun yegâne alternatifi konuma yükselen Karacabey, yatırımcıların da dikkatlerini üzerinde toplamayı sürdürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa’nın en köklü sanayi firmalarından biri olan ve ileri teknolojiye dayalı üretim yapan Eroğlu Makina firmasının yetkililerini makamında ağırlarken, firmanın Karacabey’de 1000 kişinin çalışacağı bir fabrika açacağı müjdesini de verdi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Belediye Başkanı Ali Özkan, başta tarıma dayalı sanayinin yanı sıra, ileri teknoloji ile üretim yapan çevre dostu sanayicinin de bölgeye çekilmesi adına, belediye olarak başlattıkları yoğun girişimlerin ve desteğin, artırılarak sürdürüleceğini söyledi. Eroğlu Makina firması sahibi Nusret Eroğlu tarafından gerçekleştirilen ziyarette, CNC makinalarının en önemli parçalarını üreten ve tüm dünyaya ihracatını da gerçekleştiren firmanın, 1000 kişinin çalışacağı bir fabrikayı Karacabey’e kuracağı kaydedildi.

KARACABEY SANAYİCİNİN VE YATIRIMCININ İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özkan, Karacabey’in geçmişten bu yana, dünya ve Türkiye ölçeğinde önemli markaların üretim üssü olduğunun altını çizdi. Ali Özkan, yapımı tüm hızı ile süren Karacabey Taşpınar Mahallesi’nde, 8 milyon metre kare büyüklündeki bir alanda yükselen TEKNOSAB projesi ile birlikte, Karacabey’in Güney Marmara’nın da parlayan yıldızı olacağına vurgu yaptı.

FABRİKALAR İÇİN NİTELİKLİ ARA ELEMAN

Karacabey’e olan yatırımcı ve sanayici ilgisinin, her geçen gün daha da büyük ivme kazandığını belirten Özkan, Karacabey bölgesindeki sanayicinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanması adına, paydaşları olan tüm resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte, etkin projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman yetiştirilmesi amacı ile en son olarak, Karacabey Endüstri Meslek Lisesi’ni baştan aşağıya sanayicilerin destekleri ile yepyeni teknolojik aygıtlarla donattıklarını aktaran Özkan, önceki gün de Karacabey TSO ile birlikte 3000 metrekarelik bir alanda, Mesleki Eğitim Merkezi’nin temelini attıklarını söyledi. Başkan Özkan ayrıca, her şeyin en iyisine layık olan Karacabey ve Karacabeylileri, güzel günler beklediğini de sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.