SON DAKİKA
Hava Durumu

Leoni'nin müdürleri Bursa'da buluştu

Leoni’nin dünya genelindeki fabrikalarının müdürleri Bursa’da buluştu. 

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2013 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2013 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Leoni’nin dünya genelindeki fabrikalarının müdürleri Bursa’da buluştu. 



55 bin çalışanı bulunan otomotiv kablosu üreticisi Leoni'nin her yıl geleneksel hale getirdiği genel müdürler toplantısının 6'ncısına bu yıl Bursa'nın Gemlik ilçesinde kurulu bulunan Leoni Kablo Türkiye ev sahipliği yaptı. Leoni Türkiye'de iki gün boyunca ağırlanacak olan yöneticiler, karşılıklı rekabet toplantıları olarak adlandırılan 'WorldWide Benchmark Meeting'de fabrikalarını iyileştirme adına geliştirdikleri projeleri sunuyor.
Geçen yıl Macaristan'da toplandıklarını ifade eden Leoni Türkiye Genel Müdürü Şükrü Erdem, bu yıl Asya ile Avrupa arasında köprü olan Türkiye'nin seçilmesinde fabrika içerisindeki inovasyon ve iş gücüne dayalı gelişim projelerinde birinciliği elde etmelerinin etkili olduğunu söyledi.
Erdem, Leoni Türkiye olarak fabrika içinde forklift taşımacılığına son verdiklerini kaydetti. Fabrika olarak geliştirdikleri 'Kaizen ambulans' adlı projeye de dikkati çeken Erdem, yazılımını kendilerinin yaptığı program aracılığıyla ambulans benzeri taşıtın fabrikada kapasite artışı ve müşterilere karşı büyük avantaj sağladığını söyledi.
Toplantıların ardından, dünyanın dört bir yanından gelen genel müdürler takım ruhu için giydikleri tek tip kıyafetle Mudanya'da verilen yemekte bir araya geldi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.