SON DAKİKA
Hava Durumu

Mobiliyum'a anne eli değdi

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki, Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM’si Mobiliyum’un açılışı anneler tarafından g

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2015 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mobiliyum'a anne eli değdi
Bursa’nın İnegöl ilçesindeki, Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM’si Mobiliyum’un açılışı anneler tarafından gerçekleşti.
Türkiye'deki 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturan Mobiliyum AVM, 225 bin m2 kapalı alana sahip olmasıyla Türkiye'nin en büyük kapalı mobilya AVM'si olma özelliğini taşıyor. 10 Mayıs 'Anneler Günü' olması sebebiyle protokol eşleri tarafından kurdelesi kesilerek açılan Mobiliyum, şimdiden ziyaretçi akınına uğradı. İnegöl Mobilya AVM (MOBİLİYUM) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özbek, “Bu AVM, İnegöl’ü dünyanın Mobilya Merkezi olma yolunda zirveye taşıyacak. İnegöl'ün 300 milyon Dolar seviyesinde olan ihracat hacmini 1 milyar Dolar’ın üzerine çıkaracaktır. Mobiliyum’u diğer projelerden ayıran başka bir farklılık ise uluslararası kimliğe sahip olmasıdır. Burada, tarihi İpek Yolu’nun üzerinde, ulaşım ağlarına yakın bir konumdayız. Nasıl İpek Yolu ticarette farklı dinlerin ve kültürlerin ortak noktasıysa Mobiliyum da böyledir. Projemiz zamanla yabancı müşterilerimizin de Türkiye’yi ziyaret sebebi olacaktır. Müşterilerimiz, otel, restoran ve kafe alanları ile de Mobiliyum’u bir yaşam merkezi olarak değerlendirebilecekler" dedi.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu ise "İnegöl’ün mobilya üretim ve satışından çok fazla bahsetmeye gerek yok. Tereciye tere satmanın anlamı yok. Eğer pazarlama problemini çözemiyorsanız üretme gücünüz hiçbir şeye yaramaz. Pazarlamayı da becerebiliyorsanız, üretme işi kolaydır. İnegöl’ün 700 yıldır ağaçla, ağaç sanayi ile uğraştığını biliyorum. Osmanlı donanmasına ağaç temin eden bir ilçeden bahsediyoruz. Bu ilçe önce Ertuğurulgazi caddesini sonra Ankara caddesinde bağımsız mobilya showromlarını oluşturdu. Olmadı 200 müteşebbis bir araya geldi. Türkiye’nin en büyük AVM’sini yaptılar. 200 iş adamının birbirine güvenmesini çok önemsiyorum" diye kaydetti.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. İlçemizin yüz akı olacak bu proje de emeği olanlara teşekkür ediyorum. Marketing Türkiye, Bursa’da 16 kişiye ödül verecekmiş. Bir tanesi de benmişim. Neden acaba dedim. İnegöl’deki Mobilya sektörünün gidişatı ile alakalı sizlerde ödüle layık görüldünüz diye cevap verdiler. Bundan sonra atacağımız adımlarla mobilya sektöründe ülke ve dünyaya damgamızı vuracağımızı bu projeyle görmüş oluyorum"diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.