SON DAKİKA
Hava Durumu

Mutfakta dersler başladı  

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından hizmet sektörünün aşçılık, pastacılık, pidecilik, pizzacılık ve servis elemanı ihtiyacını karş

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mutfakta dersler başladı  
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından hizmet sektörünün aşçılık, pastacılık, pidecilik, pizzacılık ve servis elemanı ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ‘BTSO Mutfak Akademi’ projesinde eğitimler başladı. Türkiye’de alanında bir ilk olan BTSO Mutfak Akademi’nin eğitimlerinden faydalanmak isteyenler, 12 Haziran Salı gününe kadar başvuru yapabilecek. BTSO’nun Bursa iş dünyasının talepleri doğrultusunda kente kazandırdığı ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirdiği ‘BTSO Mutfak Akademi’ ilk ders başladı. BTSO’nun vizyonuyla hayata geçen proje ile hizmet sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli istihdamına katkı sağlanması hedefleniyor.
BU EĞİTİMLERİ KAÇIRMAYIN
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Irmak Aslan, Bursa’nın gerek üretim, sanayi ve ihracatta, gerekse de ticari alanda ve istihdamda Türkiye ekonomisine yön verdiğini söyledi. BTSO Mutfak Akademi Projesi’nin sektörün nitelikli personel ihtiyacına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Aslan, “Mutfak Akademi, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük eğitim mutfağı niteliğindedir” dedi. Irmak Aslan, Mutfak Akademi’deki eğitimlerin aşçı, pastacı, pideci ve servis elemanı olmak üzere 4 farklı branşta deneyimli eğitmenlerin rehberliğinde yapılacağını belirtti. BTSO Mutfak Akademi’nin eğitimlerinden faydalanmak isteyen kursiyerler için son başvuru tarihi ise 12 Haziran 2018 Salı günü olduğunu söyleyen Aslan, “Aynı anda 100 kişiye eğitim verme kapasitesine sahip olduğumuz BTSO Mutfak Akademi’de eğitimlerimiz başladı. Bu alandaki en kapsamlı kurum konumundayız. Burada aynı zamanda yiyecek, içecek ve turizm sektöründe nitelikli personel yetiştiren okullarımızın eğitim kadrosunun eğitimi için de hizmet vermeyi planlıyoruz. ‘Gelecek Mutfakta Pişiyor’ sloganıyla kentimize kazandırdığımız BTSO Mutfak Akademi’ eğitimlerimizden herkesin faydalanmasını hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.