SON DAKİKA
Hava Durumu

Nurcan Özdemir: '2017, 2016'dan daha iyi bir yıl olacak'

Yalıtım ve yapı kimyasalları sektöründe her geçen gün pazar payını arttıran EPSA’nın Baia Hotel’de düzenlediği kuruluş yıldönümü organiza

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nurcan Özdemir: '2017, 2016'dan daha iyi bir yıl olacak'
Yalıtım ve yapı kimyasalları sektöründe her geçen gün pazar payını arttıran EPSA’nın Baia Hotel’de düzenlediği kuruluş yıldönümü organizasyonunda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, “Bugün yakalamış olduğumuz başarının altında kuşkusuz çok çalışmak yatmaktadır, ancak ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatmış ihanet çemberini göz önüne aldığımızda bundan sonra her zamankinden daha fazla çalışmaya mesai arkadaşlarım ile birlikte söz veriyorum” dedi.

 

Baia Otel’de gerçekleşen kuruluş yıldönümü gecesinde konuşan EPSA Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, “Biz bu yola çıkarken misyonumuzu güvenli yapılar oluşturmak amacıyla etik ilkelerinden ödün vermeden, çalışan ve iş güvenliğini ön planda tutarak, gelişmiş teknolojiyle donatılmış tesislerimiz ve uzmanlaşmış kadrolarla kaliteli hizmeti sunmak olarak belirledik. Devletimizin enerji konusunda ülkemizi dışa bağımlı olmaktan kurtulmak için gerçekleştirdiği yatırımlara, enerji tasarrufunda kilit noktada olan yalıtım sektöründe yerli bir üretici olarak faaliyet göstererek destek veriyor olmak bizim için ayrı bir gururdur. Yalıtım bilincinin ülke genelinde artması ve ithalatı azaltmak adına yerli malına teşvik konusunda faaliyetler yürütmek, 2017 yılında da ana gündem maddelerimizin başında olacaktır. Önümüzdeki 5 yılda çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız verip, 17 yılda yaptığımızdan daha fazla efor sarf ederek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Kuşkusuz bugünlere sizlerin desteği ile geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Özdemir konuşmasında “Bugün ülkemiz adeta bir ateş çemberinin ortasında bulunmaktadır. 15 Temmuz gecesi içeride yaşadığımız ihanetin yanı sıra dışarıda da güçlü bir Türkiye’yi istemeyen düşmanlarımız siyasi istikrarımıza yaptıkları saldırı başarısız olunca, şimdi de ekonomik alanda yıpratmanın çabası içerisine girmiş bulunuyorlar. Biz sanayiciler ve iş dünyası olarak bu oyunun farkında olup, birlikte hareket ederek, kalkınan Türkiye’nin önünü kimsenin kesmesine izin vermeyeceğiz. Daha güçlü bir Türkiye için bugünden itibaren her zamankinden daha fazla çalışmaya, mesai arkadaşlarım ile birlikte söz veriyorum” diye konuştu.

 

Firma olarak 2016’da verimli bir yıl geçirdiklerinin altını çizen Özdemir, “Elde ettiğimiz bu başarıyı doğru bir strateji ve iyi bir ekip kurgusu sayesinde elde ettik. Yerel bir şirket olmamıza rağmen küresel bir marka vizyonuyla hareket ediyoruz. Şirket olarak sektöre adım attığımız günden itibaren istikrarlı bir büyüme performansını hedeflemiştik. Bu konuda iyi bir mesafe kat ettiğimizi söyleyebilirim. Özellikle son beş yılda büyüme konusunda önemli bir başarı yakaladık. Şimdi yeni yılda hem başarıyı sürdürülebilir hale getirmek hem de ülkemizin en büyük girdi maliyeti olan enerji konusunda toplumsal fayda sağlayacak projeler geliştirmek istiyoruz” dedi.

 

2016’da verimli bir yıl geçirdiklerini ifade eden Özdemir; yalıtım ve yapı kimyasalları alanında önemli bir tecrübeye sahip olan EPSA olarak, vatandaşın, yöneticilerin kafasını karıştıran bu iki kanun ile ilgili bilinç konusunda destek olmayı amaçladıklarını ifade etti.

 

Yalıtım konusunda ülkede hala ciddi bir bilinç eksikliği bulunduğunu hatırlatan Nurcan Özdemir, “Bunu aşmak için marka olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabi bu arada şirket olarak sürdürülebilir büyümemizi de devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

Yalıtım sektörünü de değerlendiren Özdemir, 2016 yılı yalıtım sektörü açısından 2017 yılı için hazırlık ile geçtiğini dile getirdi. İnşaat sektörü için de beklentili bir yılın geride kaldığını ifade eden Özdemir, “2016 yılı sonunda yürürlüğe girmesi beklenen imar yönetmeliğinin 2017 Haziran ayına kadar uzatılması yılsonuna doğru biraz sektörü rahatlattı. 2017 yılında önümüzde hem yalıtım, hem de inşaat sektörü olarak yürürlüğe girecek iki kanun var. Bunlar birisi Binalarda Enerji Performansı yönetmeliği, diğeri de İmar Yönetmeliği” dedi. Gece, 5 ve 10 yılını tamamlayan çalışanlara sunulan plaket töreni ve kesilen kuruluş pastası ile son buldu.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.