SON DAKİKA
Hava Durumu

ROTA, Asya'nın en önemli otomotiv fuarında

NSK Group ROTA markası ile Asya’nın en önemli otomotiv fuarı olan Automechanika Shanghai ’da ticari araçlar için ürettiği direksiyon ve süspansiyon

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ROTA, Asya'nın en önemli otomotiv fuarında
NSK Group ROTA markası ile Asya’nın en önemli otomotiv fuarı olan Automechanika Shanghai ’da ticari araçlar için ürettiği direksiyon ve süspansiyon parçalarını sergiledi. Automechanika Shanghai fuarı 29 Kasım-2 Aralık 2017 tarihleri arasında Çin’in Şanhay şehrinde National Exhibition and Convention Center’da düzenlendi. Otomotiv sektöründe dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Automechanika Shanghai, toplam 340 bin metrekarelik 15 salonda yapıldı. 40 ülkeden 6.051 firmanın katılım sağladığı fuarı 140 ülkeden 130.000’in üzerinde kişi ziyaret etti. Fuara katılım sağlayan firma sayısı bir önceki yıla göre %5 oranında, fuarı ziyaret eden kişi sayısı ise %8 oranında artış gösterdi. Fuara Türkiye’den ise 46 firma katıldı.

Fuarda bireysel olarak katılan ROTA, standında ticari araçlar için üretimini yaptığı rotbaşı, rotil, komple rot, rot mili, V kol, bugi kolu, sabit rot ve tamir takımı gibi parçaları sergiledi. ROTA, 42 ticari araç markası için 7250’den fazla OEM referans ürün üretmektedir. Ayrıca ROTA, ticari araçlar için geliştirdiği yaklaşık 200 yeni ürünün bir kısmını da standında sergiledi. Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan NSK Group İcra Kurulu Üyesi Zeki Cidik şunları kaydetti: “ Bu yıl Automechanika Frankfurt fuarının olmaması nedeni ile Automechanika Shanghai fuarında beklentimizin üzerinde ziyaretçi ile buluştuk. Önemli yeni kontaklarda elde ettiğimiz fuarda birçok iş ortağımız ile görüşmeler yaptık. Önümüzdeki yıl Automechanika İstanbul, Automechanika Dubai, Automechanika Moscow, Automechanika Frankfurt, IAA ve yine Automechanika Shanghai fuarlarına katılacağız. 2018 yılında daha çok çalışarak, ROTA markasını tanıtmaya ve ülkemizin ihracat rakamlarına katkı sağlamaya devam edeceğiz.” (Bülten)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.