SON DAKİKA
Hava Durumu

Şaypa'da alışveriş şenliği başlıyor

Yerel perakende sektörünün lideri Şaypa, kuruluşunun 89. yılına özel düzenlediği büyük kampanya ile ses getirecek. Geçmişi Cumhuriyetimizin ilk y

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2014 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2014 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şaypa'da alışveriş şenliği başlıyor
Yerel perakende sektörünün lideri Şaypa, kuruluşunun 89. yılına özel düzenlediği büyük kampanya ile ses getirecek. Geçmişi Cumhuriyetimizin ilk yıllarına, 1926’ya dayanan Şaypa, kuruluş yıldönümünü 89 gün boyunca sürecek dev bir kampanyayla kutlayacak. Yılda yaklaşık 30 milyon kişiye hizmet veren Şaypa, “89. Yıl Alışveriş Festivali” kampanyasıyla müşterilerine “en iyi üründe en iyi fiyat”, “3 Al, 2 Öde”, “2. Ürüne Yüzde 50 indirim” ve “Alışveriş karşılığında para puan ve hediyeler” gibi birbirinden cazip fırsatlar sunacak.

 

Şaypa Alışveriş Merkezleri Kurumsal İletişim Operasyonları Müdürü Bedirhan Bozali, her zaman olduğu gibi yine en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla sunan, perakende sektörünün lokomotifi Şaypa’nın, farklı ve iddialı 89. yıl kampanyası ile müşterilerini şaşırtacağını kaydetti. “Alışveriş Festivali” kampanyasını Bursa ve ilçelerinin yanında Bilecik Bozüyük’te bulunan mağazalarında yarından itibaren hayata geçireceklerini bildiren Bozali, 750 bin kişiye ulaşan Ailem Kart sahiplerinin Şaypa’nın müşteri memnuniyetinin en büyük kanıtı olduğunu ifade etti.

KAMPANYALAR, İDDİAMIZIN GÖSTERGESİ  

Bozali, “Sektördeki iddiamızı kampanyalarımızla ortaya koyuyoruz. Yılboyu düzenlediğimiz kampanyalarla müşterilerimiz için farklı ve iddialı fırsatlar oluşturuyoruz. 89. Yıl kampanyamız Bursa’da sektöre damgasını vuracak. Şaypa’yı bugünlere getiren müşterilerimiz bu büyük kampanyamızla birçok avantaja kavuşacak. Müşterilerimizle gönül bağımızı, birlikteliğimizi bu kampanya ile pekiştireceğiz. Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanyamızda birbirinden cazip fırsatlarla aile bütçelerine ciddi anlamda destek olacağız. Ailem Kartı sahibi müşterilerimizi ve aile bütçelerini rahatlatmak isteyenleri 89. Yıl Alışveriş Festivali’ne bekliyoruz” dedi.

750 bin üyesiyle Bursa’nın en çok kazanan ailesi olan Şaypa Ailem Kart ailesinin her geçen büyüdüğünü belirten Bozali, “Şaypa olarak, Ailem Kart sahibi müşterilerimize bugüne kadar çeşitli kampanyalarla 15’in üzerinde araba hediye ettik. Yine yapılan kampanyalarda evden otomobillere, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine ve tatil turlarına kadar 5 milyon liralık hediye dağıttık. Kazancımızı müşterilerimizle paylaştık. Şaypa markasının arkasındaki büyük güç olan müşterilerimize borcumuzu kampanyalarımızla ödüyoruz” diye konuştu. Bozali, “Öncelikle, Şaypa olarak tüketiciye yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyata sunarak hizmet ediyor, büyürken sektörümüzü de büyütüyoruz. 2 bini aşkın çalışanımızla, tedarik zincirimizle bölge ekonomisine ciddi miktarda katkıda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.