SON DAKİKA
Hava Durumu

Trimbox, dünya markası olma yolunda!

Yüksek voltajın ve elektrik şebekelerinden kaynaklı problemleri önlemek maksadıyla tasarlanan Trimbox, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerli

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2015 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Trimbox, dünya markası olma yolunda!
Yüksek voltajın ve elektrik şebekelerinden kaynaklı problemleri önlemek maksadıyla tasarlanan Trimbox, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2015 yılında Google Analytics verilerine göre 6 kıtadan 14 bin 775 kişi www.trimbox.com.tr resmi web sitesini ziyaret etti.
Çin ve Avrupa Birliği üyesi 28 ülke dahil dünyanın yüzde 60’ında markalaşmasını tamamlayan Trimbox, 2008 yılında koyduğu dünya markası olma hedefini, bugün 23 ülkeye yapmış olduğu ihracat ve en son Kırgızistan’daki ulusal televizyon kanallarında başlayan Rusça reklamlarıyla perçinliyor. Trimbox dünyada tek olan bir buluş olma özelliğinin yanı sıra BDS-0001-1 referans numarasıyla Türkiye’nin ilk TSE belgeli keşfi olma özelliğini de taşıyor. BTSO’nun 41. kez düzenlediği 'Ekonomiye Değer Katanlar' ödüllerinde inovasyon kategorisinde ilk ve tek Bursa’nın buluşu ödülünün de sahibi oldu.
Trimbox, Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yurttaş, “2015 yılında Google Analytics verilerine göre, 6 kıtadaki 113 ülkeden 734 şehirdeki 14 bin 775 kişi www.trimbox.com.tr resmi web sitesini ziyaret etti. Dünya lideri ülkelerin liderlik koltuğunda neden oturduklarına bakıldığında şüphesiz teknoloji ve katma değerli ürünler karşımıza çıkıyor. Dünyada en gelişmiş ülkelerden Almanya’da ihracat kilogram fiyatı 4.1 USD, Japonya’da 3.5 USD ve Türkiye’de ise 1.6 USD seviyesinde bulunuyor. ihracat kilogram fiyatı ile ilgili olarak ihracatta katma değerli ürünler kategorisinde inceleme yaptığınızda da Trimbox güçlü bir vizyon çiziyor. Ortalama 500,00 USD değerinde kilogram başı fiyatıyla Dünya teknoloji devlerinin yakalamaya çalıştığı katma değeri şimdiden yakalamış görünüyor” dedi.
Milli sermaye ile 2015 yılında Trimbox’ın geçtiğimiz 7 yılda sattığı ürünü satmayı hedeflediğini ve ihracat yapılan ülke sayısını arttıracağını da kaydeden Yurttaş, dünya devi teknolojilerin ve üreticilerin ürettikleri teknolojileri yüksek voltaja ve elektrik şebekelerindeki risklere karşı korumanın kendilerine tarifsiz bir haz verdiğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.