SON DAKİKA
Hava Durumu

Ucuzluk Marmara'ya uğramadı

Balık av mevsiminin açılmasıyla birlikte yerli palamutlar tezgahlardaki yerini aldı. Karadeniz'de palamut fiyatlarındaki ucuzluk ise Marmara'y

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2014 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2014 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ucuzluk Marmara'ya uğramadı
Balık av mevsiminin açılmasıyla birlikte yerli palamutlar tezgahlardaki yerini aldı. Karadeniz'de palamut fiyatlarındaki ucuzluk ise Marmara'ya yansımadı. 

 

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte yerli deniz ürünleri tezgahları süslüyor. Yerli palamutlar balıkçı tezgahlarındaki yerini aldı. Ancak, Karadeniz'de palamut fiyatlarındaki ucuzluk Marmara bölgesine henüz yansımadı. Bursa'da palamudun tanesi 8 liradan satışa sunuluyor. Karadeniz'de palamutlar 4-5 liradan satılırken, Marmara'da ise 8 liradan satışa sunuluyor. Geçtiğimiz günlerde ithal palamutlar ise 3 liradan satılmıştı.

Bu yıl palamudun bol olacağını söyleyen balık satıcısı Ramazan Köken, "Yağışlar artarsa balık daha bol olur. İnsanlar bu yıl daha ucuz balık yiyebilecek. Palamudun daha da ucuzlamasını bekliyoruz. Şu an tanesini 8 liradan satıyoruz. İthal palamutlar is 3 liradan satılıyor. Tabii fiyatı büyüklüğüne göre değişiyor. Geçtiğimiz günlerde 3 liradan satılan palamutlar ithaldi. Şu anda yerli palamut var" dedi.

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.