SON DAKİKA
Hava Durumu

Ulu Şehir Dubai'de

Bursa, 4-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında bu yıl 21’incisi düzenlenen Dubai Turizm Fuarı’na çıkarma yaptı. Vali Münir Karaloğlu önderliğinde Bur

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ulu Şehir Dubai'de
Bursa, 4-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında bu yıl 21’incisi düzenlenen Dubai Turizm Fuarı’na çıkarma yaptı.
Vali Münir Karaloğlu önderliğinde Bursa, turizmdeki farkını katıldığı fuarlarda ilgi odağı olmasıyla gösteriyor. Bu sene geniş bir katılımla gerçekleşmesi beklenen ‘Dubai Arap Turizm Fuarında’, Bursa turizmine katkı sağlamak maksadıyla üst seviyede birçok görüşme gerçekleştirilecek. Dünyanın sayılı turizm fuarlarından olan organizasyonda, ‘ulu şehri’ temsil eden heyete başkanlık yapan Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, “Fuarda başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız olmak üzere çok sayıda katılımcı ile yer alıyoruz. Bursa olarak da, yaptığımız girişimler sonucu ilk defa 2 farklı stant, farklı bir konseptle bu önemli fuarda boy gösteriyoruz. 80 metre karelik bir stantta Bursa’nın bütün güzellikleri sergilenirken, 40 metrekarelik 2. bir stantla da, ‘4 Mevsim Uludağ’ teması işlenerek, gelen ziyaretçilere Uludağ anlatılacak” dedi.
Açılışla birlikte ziyaretçilerin stantlara olan ilgisinden memnun olan Usta, sözlerine şöyle devam etti:
“Arap Turizm Fuarı’na özel stantlarıyla Bursa’dan çok sayıda turizm acentesi katıldığı gibi, TURSAB ve GÜMTOB üyesi oteller, acenteler de Bursa standımız da kendilerine ayrılan bölümlerde tanıtım yapabilecekler. Ayrıca Uludağ standımızla da, Arap turistlerin çok fazla ilgi gösterdiği Uludağ’a, artık oteller bölgesine kadar giden teleferiğimiz sayesinde, daha fazla turisti ‘ulu şehrimizin’ dağına çekmek istiyoruz. Yine bu yıl Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) kendi üyelerini bu fuara getirmesini çok önemsiyoruz ve tüm dinamikleriyle el birliği içerisinde çalışan Bursa’nın, hedeflerine ulaşacağına inanıyoruz.”
Fuarda Bursa standını çok beğenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar’ı Nermin Kırım, yine Bakanlık Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Temurci ve Dr. Zehra Gamgam, Vali Yardımcısı Usta’yla günün anısına fotoğraf çektirdi. Usta, fuara katılan Bursa patentli turizm firmalarını ziyaret ederek, başarılar diledi. 3 gün sürecek fuar, dünyanın farklı noktalarından 3000’e yakın katılımcısıyla ziyaretçilerine hizmet verecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.