SON DAKİKA
Hava Durumu

Vatandaş eti ve sütü üreticiden alacak

Kırmızı et ve süt üreticileri merkez birlikleri, üyelerinin et ve süt ürünlerini, büyük şehirlerde açacakları mağazalarda tüketicil

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kırmızı et ve süt üreticileri merkez birlikleri, üyelerinin et ve süt ürünlerini, büyük şehirlerde açacakları mağazalarda tüketicilere doğrudan ulaştıracak.


 
 

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, üyelerinin et ve süt ürünlerini büyük şehirlerde açacakları mağazalarda tüketicilere doğrudan ulaştıracak.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etin, üreticilerden tüketiciye giderken en az 5 el değiştirdiğini belirterek, ''Aracıları ortadan kaldırmak için Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği ile ortak karar aldık. Ortak marka oluşturarak üreticiden aldığımız etve süt ürünlerini oluşturacağımız marketlerde satacağız'' dedi.

Tunç, bu mağazalarda kıyma, kuşbaşı, peynir, kaşar, kaymak ve günlük taze süt satacaklarını ifade etti.

Sütlerin pastörize olmayacağını anlatan Tunç, "Kıyma ve kuşbaşı et 18-20 lira, sucuk 20 lira olacak. Ürünlerimizi tüketiciye sağlıklı ve ucuz satacağız. Yaptığımız bu çalışmayla insanlar hem ucuz ve sağlıklı ürünler yiyecek hem de dışa bağımlı olmayacağız. Kesinlikle ithal ürünler koymayacağız, yerli ürün satacağız" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.