SON DAKİKA
Hava Durumu

Ziyaretler devam

Bursa’nın gelecek vizyonunu inşa etmek için Bursa 2023 Platformu tarafından hazırlana projeleri iş dünyasına tanıtan İbrahim Burkay, BUGİAD

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’nın gelecek vizyonunu inşa etmek için Bursa 2023 Platformu tarafından hazırlana projeleri iş dünyasına tanıtan İbrahim Burkay, BUGİAD ve Deri OSB yönetimleriyle bir araya geldi. 


Kentin gelecek vizyonu için farklı ve yeni bir ufuk ortaya koyan 16 makro projeyi BUGİAD yönetim kurulu üyelerine aktaran Bursa 2023 Platformu Sözcüsü İbrahim Burkay, “Dünya ile birlikte ülkemiz de büyük bir değişim içinde. Türkiye, en hızlı büyüyen 2. ekonomi konumunda. Bursa olarak bize bu büyümeden ne düşecek derdimiz bu” dedi.
Kentin kader noktası olarak nitelediği BTSO seçimleriyle ilgili süreçte Bursa iş dünyasının son yıllarda eşine ender rastlanan bir birliktelik yakaladığına işaret eden Burkay, “50’ye yakın SİAD ve OSB yönetimi bir araya geldi. İlk defa Bursa için bir vizyon ortaya konuldu ve projeler üretildi. Bursa’da üreten ve kazanan insanlar olarak kentimizin zenginliklerini arttırıp geleceğe taşımak tek hedefimiz” şeklinde konuştu.
“Yapılması gerekeni yapmak yetmiyor. Yapılmayanı yapmak lazım” diyen BTSO başkan adayı İbrahim Burkay, Bursa’yı ortak akıl ile şekillendireceklerinin altını çizdi. “Artık şikayet etme devri bitti. Şimdi eyleme zamanı” ifadelerini kullanan Burkay, BUGİAD’ın bu değişim hamlesinde en aktif kuruluşlardan biri olduğuna işaret ederek teşekkür etti.
Ziyaretlerine Deri İhtisas OSB ile devam eden İbrahim Burkay, “Deri İhtisas OSB’miz Türkiye’nin göz bebeğidir. 8 yıldır üst yönetiminde görev aldığım TİM’de Deri Tanıtım Grubumuz var ve sektörünüzle hep iç içe oldum. Deri ve türevlerinde işleyip mamul haline getirme konularında iyi durumdayız. Bundan sonra yapmamız gereken ketin ortak aklı olarak birlikte hareket etmektir” dedi.
Deri İhtisas OSB’nin deri denildiğinde ilk akla gelen yer olmasını hedeflediklerinin altını çizen Burkay,“Bu yönde çalışmalarımız var. BTSO, bundan sonra tüm OSB’leri sahiplenecek, destek verecektir. Sektörün iç ve dış pazarlarda daha çok pay alabilmesi için BTSO tarafından politikalar üretilecek. Bölgedeki atıkların çevreye verdiği zararlarıortadan kaldırmak adınabirlikteprojeler geliştirip, hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.