SON DAKİKA
Hava Durumu

Emekli maaşları

Yazının Giriş Tarihi: 13.08.2018 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 21:00
CHP’li bir grup ile birlikte bazı Amerikan mandası taraftarı Kemalistler, Fetöcülerle ağız birliği etmiş ABD daha doğrusu Paganların ekonomik saldırılarına çanak tutuyor. Daha da öte gidip fısıltı gazetesi yoluyla yaydıkları yalan haberlerle bu şeytani saldırıya destek veriyorlar. Sosyal medyada yapılan algı yönetimi ve saldırılara karşı savcılıklar soruşturma başlatınca bunlar da yeraltına indi eğer tabir i caiz ise…

Cep telefonlarına atılan kısa mesajlarla ne söyleyecekleri bildirilen Amerikan uşağı vatan haini tayfa bu lafları gittikleri yerlerde yaymaya başladı. Marketlerde, berberlerde, meyhanelerde konuşurken başkalarının duyacağı biçimde algı yönetimine yönelik, ekonomik saldırıyı destekleyen şeyler söylüyorlar.

Eczanede ilaç alırken başıma gelen bir olayı anlatayım;

Sıra bekleyen yakası malum rozetli bir kadın kalfa ile konuşmaya çalışıyor. Kalfanın işi başından aşkın olduğu için buna yanaşmıyor. Kadın cep telefonunu çıkarttı. Daha alo bile demeden başladı konuşmaya:

“Altı ay sonra emekli maaşlarını ödeyemeyeceklermiş. Az önce mesaj geldi.”

Niyetini anladığımdan dönüp cevap verdim konuşmasına;

“Allah’ın sana verdiği ömür altı ay sonrasına yeterse ödeyip ödemediklerini görürsün.” dedim. Nasıl kızdı bir bilseniz… Hışımla eczaneden çıktı gitti. Eczacı kalfası işini yapar gibi görünüyordu ve bıyık altından gülüyordu. Sıram gelince ilaçlarımı aldım. Çıkarken kalfa bana döndü “Ağzına sağlık abi.” dedi…

Bu gibi algı yönetimine yönelik daha neler neler söylüyorlar. Ekonomi Bakanı Albayrak’ın sözleri önemli;

“Sürekli kamuoyunun gündemine bazı iddialar geliyor. Mevduatların TL’ye döndürülmesi ya da el konulması gibi çok ileri iddialar. Mevduatlara el konulmayacak. Hesaplardaki dövizler TL’ye döndürülmeyecek. Ama bu dedikoduları ve yalanları ortaya atanlarla hukuki mücadele sonuna kadar yürütülecek.  Yasal işlem başlatılacak.”

Diğer yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada da“Türkiye Cumhuriyeti Devletine yönelik; 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki güçler tarafından gerçekleştirilen, Türkiye Cumhuriyeti’nin sosyal barışını, iç huzurunu, birliğini ve ekonomik güvenliğini hedef alan ekonomik saldırılar kapsamında; bu amaca hizmet eder mahiyette her türlü yönlendirici haber, yazılı ve görsel yayın, operasyonel amaçlı sosyal medya hesapları ile birlikte, ekonomik güvenliği tehdit içeren eylemlerde bulunan kişi ya da kişiler hakkında, TCK’nın, bankacılık Kanunu, SPK mevzuatı ve ilgili kanun maddeleri uyarınca soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.

Düşmana destek veren hesabını da verecek. Sosyal medya teröristleri artık cezasını bulacak.

Bakın Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına;

“Sosyal medya üzerinden dolar kur yükselişini provoke edici ve algı oluşturacak şekilde 07.08.2018 tarih itibariyle paylaşım yapan 346 sosyal medya hesabı tespit edilmiş, konu ile ilgili adli tahkikata başlanmıştır.”

Bu daha başlangıç. Sosyal medya teröristleri artık korkudan kaçacak delik arayacak…

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.