SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan düşmanlığının arkasına saklananlar

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2021 01:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2021 01:41

İzninizle bu yazıda yöntem değişikliği yaparak son söyleyeceğimizi ilk söz olarak yazalım ki konunun ciddiyeti anlaşılsın.


Türkiye düşmanlığı yapanlar, Erdoğan karşıtlığı yaparak niyetlerini gizliyorlar.
Şimdi madem böyle bir laf ettik altını dolduralım;


Yazımızın güncel malzemesi Aykut Erdoğdu adlı CHP milletvekili.
Yıl 2014, FETÖ’nün Samanyolu TV programına katılan Aykut Erdoğdu AK partinin bürokraside görevden aldığı FETÖ’cüleri anlatıyor “AKP’nin Altın Nesil’e nasıl kıydığını gözlerimle gördüm” diyordu.


Yıl 2018, Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı düzenliyor, PKK’lı teröristlerin kısa sürede etkisiz hale getirilmesinden rahatsız olan TBB (Türk tabipleri birliği) bir basın açıklaması yaparak “savaş bir halk sağlığı sorunudur” kılıflı PKK’yı destekleyen bir açıklama yaparak operasyonun durmasını istiyordu, bu açıklama üzerine TTB yürütme konseyi üyesi 11 kişi hakkında soruşturma açılıyordu, açılan bu soruşturma üzerine
 Aykut Erdoğdu “Bugün tarihimize, soyumuza, atamıza, ceddimize ettiği hakaretlere bakıyorum... İnsanın zoruna gidiyor... Her gün bu memleketi iç savaşa davet ediyor... Devletin arkasına saklanmış ateş ediyor... Bir gün bıçak kemiğe dayanacak... Aradığını bulacak... Azdan az çoktan çok gidecek... Bu yolda her sonucu göze aldık... Ya kazanıp memleketi kurtaracağız yada yok olacağız... Ölmek var.. Dönmek yok.... Bedel ağır olacak...” diyerek iç savaş çağrısı yapıyordu.
IMF’nin ülkemizden kovulmasının ardından başlayan” IMF’yi isteriz Gezi’de direniriz” eylemlerini değerlendirdiği bir televizyon konuşmasında “Polis size geliyor gaz atıyor, siz de ona en azından taş da olsa direnebilirsiniz.
” Diyordu
Mayıs 2017 tarihinde Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde askeri helikopter düşüyor 13 askerimiz şehit oluyor bu acı olay karşısında Aykut Erdoğdu “TSK bu kadar hırpalanmayı hakketmiyor... TSK'yı bu hale düşürenler belli... Biz Halk olarak fedakar TSK personeline moral vermeliyiz” şeklinde ilginç bir açıklama yapıyordu.

2015 yılında başlayan PKK ve HDP eş başkanı Demirtaş’ın “Demokratik Özerklik ilan ediyoruz” sözleriyle çeşitli şehirlerimizde kazılan hendeklerle ve hendeklere yerleştirilen sivillerle ayaklanma başlatan PKK’ya karşı verdiğimiz mücadeleye ilişkin Aykut Erdoğdu “Gerekirse sokak sokak, hendek hendek direniriz. Devlet ayağını denk alsın" diyordu.
15 Temmuz NATO/FETÖ darbe girişiminin ardından FETÖ’cü teröristlerin yakalanması amacıyla 20 Temmuz’da ilan edilen OHAL kararı ile ilgili olarak “Bunun benim gözümde 15 Temmuz'da Fetullahçıların yayınlayamadığı darbe bildirisinden hiçbir farkı yoktur” diyordu.
Gözleri açık olduğu müddetçe yüksek promilli olan Erdoğdu’nun bu yaptığı olayları ve yazdıklarını sadece yüksek Promil’e bağlamak sanırım Aykut’a da ayıp olur (Aykut’un ayıp bildiği yok da neyse). Ama yüksek promille siyaset yaptığı da CHP belgeleriyle sabittir.
2017 yılında katıldığı bir televizyon programından sonra alkol kullanıp partisinin 'Adalet Kurultayı'nın yapıldığı alana giden Aykut Erdoğdu gece saat 02:00'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun çadırına girmek isteyince, güvenlik görevlileri tarafından durdurulur. Bunun üzerine içkinin de etkisiyle öfkesine hakim olamayan Erdoğdu, silahını göstererek güvenlik görevlilerini darp eder.
Kolunu kırdığı CHP üyesi genci “ben devrimciyim, benim devrimci arkadaşlarım seni infaz eder” diyerek tehdit eder.
Promil yükseldikçe devrimciliğinin arttığı iddia edilse de, sabah kalktığında aynı tas aynı hamam.  
İşte bu utangaç Türkiye düşmanı, Cumhurbaşkanımızı tehdit eden bir açıklama ile yeni bir skandala imza attı.
Açıklama öncesi burun ve küçük dil ameliyatı geçiren ve kendi ifadesiyle “50 yıldır nefes almıyormuşum” şeklinde beynine oksijen gittiğini belirten Aykut Efendi fazla oksijenin etkisiyle özünü hatırlayarak gerçek bir CHP’li vekil gibi açıklama yapmış.
Ne demiş bu yüksek promilli besleme kafa?

Bakanlarınız, üst düzey kamu yöneticilerinizden, yargıçlardan ve komutanlardan devletin emrinden çıkıp suç aparatlarınıza dönüşenler kurduğunuz bu suç örgütünün parçaları… Önce bu suç örgütünüzün yaptıklarını yazacağım…
Sayın Erdoğan kurduğunuz suç örgütünün aparatlarıyla uğraşmanın faydası yok… Gerçeği saklamanın da bir faydası da yok… Siz milyonlarca insanı mağdur eden ve vicdanın kırıntısı bile olmayan bu canavar düzenin kurucususunuz… Siz bu suç örgütünün bir numarasısınız…”
“Sayın Erdogan bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizi seçimle indirdikten sonra Vatana İhanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım… Yargılanmaya başladığınız günde savunma hakkınız engellenmesin ve hukuk içinde yargılanın diye mahkeme salonunda olacağım…

Bence yine yüksek promil altında yazmış bunları baksanız ya yine devrimci olmuş, davanın savcısı olmuş, hakimi olmuş, tanığı olmuş, mübaşir olmuş, mahkemenin sırası olmuş.
Eğer bu iğrenç hayal dünyası alkolden değilse bence tek tanımı Türkiye Düşmanlığıdır. 
Türkiye Düşmanıyım” dediğinde yanında kimse olmayacağını bildiği için Erdoğan düşmanlığıyla bu niyetini gizliyor.
CHP’li vekil olunca hem de yüksek promil çekip siyaset yapınca her şey olabiliyorsunuz.
 İnsan hariç.  


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.