SON DAKİKA
Hava Durumu

Esgin ve Özen, Mogadişu'da yaralanan polisi ziyaret etti

Yazının Giriş Tarihi: 03.10.2019 21:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 21:30
Yaklaşık iki hafta önce Somali’nin başkenti Mogadişu'da Türkiye Maarif Vakfı'na ait araca teröristlerce yapılan bombalı saldırıda 3 kişi yaralanmıştı.

Bu üç kişiden biri de Bursalı Özel Harekat Polisi Murat Şahin’di. Murat Şahin Ambulans uçakla Bursa’ya getirildi geçen hafta. Bursa Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor.

Patlama sonucu yaralanan 3 kişi bölgedeki Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında alınmıştı.

İşte o saldırıda yaralananlardan biri olan özel harekât polisi Murat Şahin’in tedavisi, Bursa Şehir Hastanesi’nde sürüyor.

Kahraman polisi ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Refik Özen, hem geçmiş olsun dileklerini ilettiler hem de gazi polisle sohbet ettiler.

Sohbet sırasında Gazi polis Murat Şahin, yaşadıkları saldırıyı anlattı. Tedavisinin bitmesini sabırsızlıkla beklediğini ve görev yeri Somali’ye hemen gitmek istediğini söyledi.

Murat Şahin ve diğer yaralanan iki kişi Mogadişu'daki Türkiye Maarif Vakfı'nda görev yapıyordu. Buradaki personel ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını almak üzere araçla çıkış yaptıktan sonra teröristlerin bombalı saldırısına hedef oldular.

Kullandıkları araç zırhlı olduğu için yaşama şansları oldu. Zırhı olmayan bir araç olsa şu an hiçbiri aramızda olmayabilirdi.

Murat Şahin’in moralinin oldukça yüksek olduğu izlendi ziyaret sırasında.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette hem Mustafa Esgin hem de Refik Özen kendisine bir ihtiyacının olup olmadığını sordu. Vekiller Şahin’e ailesinin de herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sordu.

Murat Şahin vekillere teşekkür etti. Türkiye’ye geldiği günden beri hiç yalnız bırakılmadığını söyledi. Bir ihtiyacının olmadığını iletti. Hem bu ziyaretin hem de sık sık hal hatır ve durumunun sorulmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Patlamada araçtan kopup vücuduna giren parçayı da gösterdi. Ve tam bir Türk polisine yakışır mağrurlukta vekilleri uğurladı, “Vatan Sağ olsun”



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.