SON DAKİKA
Hava Durumu

FETÖ sanığı eski polislere hapis cezası

Adana'da FETÖ/PDY'ye ilişkin davada yargılanan 15'i tutuklu 25 eski polisten 2'si beraat etti, 23'

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FETÖ sanığı eski polislere hapis cezası

Antalya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mahrem askeri yapılanmasına" yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 19 şüpheliden 11'i tutuklandı.


Antalya'da Kalbin artışını hızlandıracak türden altyazılı porno videolarına anlık erişmek için girin.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mahrem askeri yapılanmasına" yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 19 şüpheliden 11'i tutuklandı.


Aralarında "askeri imam" olduğu öne sürelen S.T'nin de bulunduğu 11 zanlı, çıkarıldığı mahkemece "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı, 8'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Operasyon kapsamında yakalanan diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince, haklarında yakalama kararı bulunan ve aralarında muvazzaf astsubay, astsubay, teğmen, askeri ve polis akademisi ile ilişiği kesilen öğrencilerin de bulunduğu 62 şüpheli, 13 Aralık'ta gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 62 şüpheliden 19'u dün adliyeye sevk edilmişti. (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.