SON DAKİKA
Hava Durumu

TSK, FETÖ mensuplarından temizlendikçe çok daha güçlendi

Genelkurmay Başkanı Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri, FETÖ mensuplarından temizlendikçe çok daha güçlenmiştir. Bu tatbikatta

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TSK, FETÖ mensuplarından temizlendikçe çok daha güçlendi
Genelkurmay Başkanı Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri, FETÖ mensuplarından temizlendikçe çok daha güçlenmiştir. Bu tatbikatta (Efes-2018 Tatbikatı) gösterilen başarı da bunun en son kanıtı olmuştur." dedi.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri, FETÖ mensuplarından temizlendikçe çok daha güçlenmiştir. Bu tatbikatta (Efes-2018 Tatbikatı) gösterilen başarı da bunun en son kanıtı olmuştur." ifadelerini kullandı.


Akar, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak da "Bu harekatın sivillere zarar vermeden üstün başarıyla icra edilmesinde yerli ve milli silah sistemlerinin özellikle de insansız hava araçlarının etkin şekilde kullanılmasının payı büyüktür. 'Afrin Afrinlilerindir' gerçeğinden hareketle yıllarca terör örgütlerinin zulüm ve baskısı nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan Afrin halkı, bölge mayın ve el yapımı patlayıcılardan temizlendikçe evlerine güven ve huzurla dönmektedir." şeklinde konuştu.(AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.