SON DAKİKA
Hava Durumu

Tuvaletten çıkarılan telefonda FETÖ izi

Adana'da FETÖ/PDY'ye ait "gaybubet evine" düzenlenen operasyon sırasında bir şüpheli tarafından

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tuvaletten çıkarılan telefonda FETÖ izi

Adana'da FETÖ/PDY'ye ait "gaybubet evine" düzenlenen operasyon sırasında bir şüpheli tarafından tuvalete atılan ve ekiplerce ele geçirilen telefonda yurt dışı kaynaklı hat tespit edildi.


Adana'da FETÖ/PDY'ye ait "gaybubet evine" düzenlenen operasyon sırasında bir zanlı tarafından tuvalete atılan ve ekiplerce ele geçirilen telefonda yurt dışı kaynaklı hat tespit edildi.


Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 31 Aralık'ta merkez Yüreğir ilçesindeki "gaybubet" evine düzenlenen operasyonda yakalanan N.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Operasyon sırasında N.B'nin tuvalete attığı ve ekiplerce ele geçirilen telefon üzerindeki inceleme devam ediyor.


İlk incelemede N.B'nin telefonunda yurt dışı kaynaklı hat kullanıldığı ve bu hattan sadece aynı operatördeki numaraların aradığı belirlendi. Ayrıca, zanlının hat üzerinden aldığı talimatları örgüt üyelerine aktardığı tespit edildi.


Zanlının evinde yapılan aramada ise yatak odasındaki aynada örgütsel mesaj içerdiği değerlendirilen şiir yazıldığı belirlendi. Şüphelinin bu mesajı, aynı zamanda örgütsel yayınlar yaptığı sosyal medya hesabının giriş kısmında da yazdığı tespit edildi.


Kentte "emniyetin mahrem imamı" olduğu iddiasıyla tutuklanan M.Y'de de ABD'nin Florida eyaletinde faaliyet gösteren operatöre ait hat bulunduğu ortaya çıktı.


Polisin hatlar üzerindeki incelemesinin sürdüğü bildirildi. (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.