SON DAKİKA
Hava Durumu

Flash TV geri dönüyor ama bu kez oyunun adı halay değil!

Yazının Giriş Tarihi: 05.10.2021 20:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.10.2021 20:09

Ömer Göktuğ tarafından 1992 yılında kurulan ve 2019’da yayınına son veren absürt televizyon kanalı Flash TV, bu kez halaylarla toylarla ve absürt programları ile değil, muhalefet edecek bir yayın kanalı olarak başlayacak yayına. 


Geçen yıl Cavit Çağlar’a ait Olay TV, karmaşık bir yapılanma ile ciddi bir muhalif haber kanalı olarak yayına başlamış ancak Cavit Çağlar kendini hatırlattıktan sonra işin kendini sıkıntıya sokacağını anlayınca fişi yeniden çekmişti. 
Ömer Göktuğ da bir süre sonra “sarhoştum aydım ben bu işten caydım” der mi bilinmez, ancak; belli ki bu tür bir yayın kanalı hayali son bulmamış ve yine elinde frekans olan ikinci kez Bursalı bir işadamının kapısı çalınmış. 
Ömer Göktuğ’a ait olan absürt televizyon kanalı Flash TV üzerinden sert bir muhalefet yapacak televizyon kanalı diyazn ediliyor.
Flash Tv’nin bir kez daha sahaya dönerken bu kez halay yok, Yalçın abi yok, Ankara gecelerinden fırlayan ablaların yaptıkları programlar yok. 
Kanalın yeni kadrosunda iflah olmaz hükümet muhalifleri var. Flash TV’de daha önce genel yayın yönetmenliği yapan Hakan Aygün var mesela. 
Gezi kalkışması sırasında yaptığı provakatif yayınlarla gündeme gelen Halk TV’de uzun süre yayın yönetmenliği yapmıştı Aygün. 
O dönem meydanları dolduran insanları provake etmek için yalan haberlerle gündem olan Aygün, olayları büyütmek için manipülasyon yapan isimlere de çanak tutması ile tanınıyor. 
Yine hükümete muhalif kimlikleri ile öne çıkan Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki televizyonda görev alan isimler arasında. 
Saba Tümer, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk ise kanalı sadece haber kanalı görüntüsünden çıkarmak için kadroya katılan isimler olarak göze çarpıyor. 
Flash TV 11 Ekim tarihinde yayına başlayacak. Yeni logosu ve yeni kadrosu ile nasıl bir yerde kendini konumlayacak hep birlikte göreceğiz. Ancak ciddi bir muhalif televizyon oluşturma çabası yıllardır devam etmesine rağmen bugüne kadar başarı sağlanamadı. 
Bakalım Flash TV istenilen izlenme rakamlarını ulaşabilecek mi? Ya da benzerleri gibi marjinal bir yayın olarak mı kalacak göreceğiz!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.