SON DAKİKA
Hava Durumu

GEL BAKALIM MUHARREM!

Yazının Giriş Tarihi: 09.08.2020 18:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.08.2020 18:53

     Yabancı kuruluşlar, gizli servisler, bunların bağlı örgütleri ve de içimizdeki damarlarında ihanet dolaşanların saldırıları beklendiği üzere sürüyor. Eski Türkiye olsa başarılı da olurlardı ama hiç hesaba katmadıkları şey artık maymun gözünü açtı. Üstelik memleketin muhteşem bir lideri var. O yüzden feriştahı gelse ancak sarsar ama yıkamaz. O sarsıntı da çok büyük olmaz. Sakalı keserler daha gür çıkar…

Paganların saldırılarını fazla hafife almadan, hazırlıklı olarak bertaraf etmeye devam edeceğiz elbet. Bu şart. Diğer taraftan, pandemiyi fırsat bilenler bütün dünya üzerindeki hesaplarını değiştirdi. Kurt kuzuyla, it kediyle ahbaplık etmeye başladı. Ayasofya darbesiyle sersemleyenler daha bir hırsla saldırıyor ama hesapları tutmuyor. Karşılarında öyle eskisi gibi höt dedin mi yelkenleri suya indirenler değil yolunda kararlı ve ihlasla yürüyenler var. Yürümeyenler de ayıklanıp gidiyor zaten.

Dışarıda şer ittifakları kurulup, Beyrut’ta bombalar patlatıla dursun. İçeride de başka kazanlar kaynıyor. Paganların talimatları doğrultusunda başlatılan hareketler bazılarının hırsı ve yanlış kararlarıyla sekteye uğradı.

İşin burasında mecburen CHP’den bahsedeceğiz…

Kemal her zaman yaptığı gibi muhaliflerini elimine etme stratejisini sürdürüyor. Bu arada HDP’yi dost olarak nitelendirerek Abla’nın zaruri tepkisiyle karşılaşıyor. İP bu söylemi kabul edemiyor, tabanının büyük bölümünü kaybetme riskini göze alamıyor. Tam bu arada kapılar açılıyor ve bir davet alıyor. Sayın Bahçeli ona “Eve dön” çağrısı yapıveriyor. Ardından Sayın Cumhurbaşkanımız da bu çağrıyı onayladığını ifade ediyor.

IP cephesinde ne olur yakında göreceğiz. Orada biraz olgunlaşma ihtiyacı var. Meral hanım henüz sessiz. Biz başka yere bakalım;

Fizik hocamız kendisine layık görülen tuvalet kapısına çok sinirlendiği için birden patladı. Patladı ama öyle pek kesin de konuşamıyor. Parti kuracak diyorlar, çevresine “Kuracağım tabii.” diyor ama basına yaptığı açıklama “Kuracağım demedim, kurmayabilirim ama kurmayabilirim de” şeklinde.

Eski kurt Deniz Baykal bir risk gördü. Çünkü Muharrem ciddi ciddi parti kuracağını söyleyip şöyle bir asılsa CHP’yi siyasi mevta haline getirecek ilk adımı atmış olacak. Bu yüzdendir ki telefon trafiği inanılmaz şekilde yoğun. Adı bizde saklı bazı önemli isimler de büyük baskı yapıyor Muharrem’e.

Çünkü onun bu çıkışı Abdullah Gül’ün çatı adaylığı mevzunu Ekmeleddin’den de beter hale getirir.

Bakalım bu hafta neler olacak. Muharrem’in konuşması bize neler döndüğünü, hangi tehditlerin ne derece işe yaradığını da gösterecek.

Burada son bir söz olarak şunu söylemek istiyorum;

Deniz Baykal sağ gösterip sol vurmayı iyi bilir. Dikkat et Kemal!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.