SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti'nin Ankara'da ilçe aday

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/



AK Parti'nin Ankara'da ilçe adayları


 Ankara'da AK Parti'nin ilçe adayları açıklanıyor. Büyükşehir'de Mehmet Özhaseki'nin adaylığı daha önce duyurulmuştu. İlçeler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı toplantıda tanıtılacak. 






Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısında Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağı konuşmasını birazdan yapacak.

Adaylar açıklandıkça eklenecek...

Altındağ:

Akyurt:

Ayaş:

Bala:

Beypazarı:

Çamlıdere:

Çankaya Çubuk Elmadağ Etimesgut Evren Gölbaşı Güdül Haymana Kahramankazan Kalecik Keçiören Kızılcahamam Mamak Nallıhan Polatlı Pursaklar Sincan Şereflikoçhisar Yenimahalle

 

 



İLÇE
ADAY







































































































MHP'YE BIRAKILACAK İLÇELER

AK Parti Ankara'da 25 ilçenin 3'ünde MHP adaylarını destekleyecek. Bu ilçeler Etimesgut, Gölbaşı ve Polatlı olacak. AK Parti, İstanbul'da Maltepe, Beşiktaş ve Silivri ilçelerinde MHP'yi destekleme kararı almıştı. Bu 3 ilçenin adayı da AK Parti'nin cumartesi günü yapılan aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı.

25 İLÇENİN 20'Sİ AK PARTİ'DE

2014 yerel seçimlerinde Ankara'nın 25 ilçesinin 20'sini AK Parti kazanmıştı. Çankaya ve Yenimahalle'yi CHP, Etimesgut ve Polatlı'yı MHP, Haymana'yı da DP adayı kazanmıştı.

"HAYATI ŞEHİRCİLİKLE GEÇTİ"

Toplantının yapılacağı salonun önünde bekleyen kalabalığa hitap eden Erdoğan, "Başkentimize yakışır bir belediye başkan adayı belirledik. Kayseri Büyükşehir'i yönetmiş olan bir belediye başkanı. Daha sonra Çevre ve şehircilik Bakanlığı yapmış bir milletvekilimiz. O günden bugüne hayatı şehircilikle, çevrecilikle geçmiş bir kardeşimizi başkentimize belediye başkan adayı yaptık" diye konuştu. Erdoğan, daha sonra toplantının yapılacağı salona girdi.

"KATILIMCI BELEDİYECİLİK"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, salonda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Ankara'yı şehirciliğin her alanında her anlamda başkent yapacağız. 21 yıllık büyükşehir belediye başkanlığı, yerel yönetimler başkanlığı, çevre ve şehircilik bakanlığı dönemimde önemli bir birikim edinme imkanım oldu. Şimdi kutlu bir yola çıkıyoruz. Ankara'yı, derin tarihi mirasıyla gelecek nesillere taşıyacağız. Ankara'yı dünya başkentleri arasında en yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Çalışmalarımızın merkezinde insan olacak. Yapacağımız her işe bu şehrin insanları ile ortak karar vereceğiz. Siyasi görüşlerine bakmadan, dinine, mezhebine bakmadan Ankara'yı katılımcı belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz.

"YATAY MİMARİ MERKEZLİ..."

Kültürel dokumuza uygun, yatay mimari merkezli bir şehir haline getireceğiz. Önce gönülleri ihya, sonra şehirleri inşa edeceğiz. İnsanımızın rızasının olmadığı bir işten hayır gelmez. 25 yıla varan memleket hizmetinde bu anlayıştan asla kopmadım. Vatandaşlarımızın gözünü boyamaya dönük projeler bize yakışmaz. Ankara'yı geleceğe taşıyacak projeleri titiz bir anlayışla hazırladık. Hepsinin hesabı yapılmış... Perşembe günü projelerimizi açıklayacağız."


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.