SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da oruçlu olan 3 genç hava almak için araçlarıyla dağ yoluna çıktı. Aracın aniden kaymasıyla 50 metrelik uçurumdan yuvarlanan gen

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2019 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da oruçlu olan 3 genç hava almak için araçlarıyla dağ yoluna çıktı. Aracın aniden kaymasıyla 50 metrelik uçurumdan yuvarlanan gençleri emniyet kemeri korudu.
Olay, Uludağ yolu Kireç Ocakları yakınlarında meydana geldi. 3 genç, oruçlu oldukları için vakit geçirmek amacıyla Uludağ yoluna çıktı. 18 yaşındaki E.A. aracı park edeceği sırada otomobil ön taraftan uçuruma doğru kaymaya başladı. Araç taklalar atarak 50 metrelik uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Üç genç emniyet kemerleri sayesinde olaydan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Gençler, kısa süre sonra kendilerine gelerek, patika yoldan ana yola çıkarak kurtulmayı başardılar. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Emniyet kemeri takan ve ölümden kılpayı kurtulan 3 gencin sağlık durumlarının iyi olduğu, tedbir amaçlı Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.