SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2015 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2015 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu Öğrencisi Ravza Su Özer’e devretti.
Başkan Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Dr. Necla Nazıroğlu İlkokulu Müdürü Muhammet Vahdi Aydın, sınıf öğretmenleri Demet Hakverdi, Faden Aksoy, öğrenciler Ravza Su Özer, Arda Uslu ve Zeynep Varol’u ağırladı. Öğrencilerle sohbet eden Altepe, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen dünyadaki tek bayram olduğunu vurguladı. Altepe, geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi amacıyla gerek spor tesisleri gerekse eğitim anlamında önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi.
Başkan Altepe, konuşmasının ardından koltuğunu Dr. Necla Nazıroğlu İlkokulu Öğrencisi Ravza Su Özer’e devretti. Temsili olarak görevi devralan Ravza Su Özer, ilk iş olarak kendi okulunun yıkılıp yeniden yapılmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi yetkililerini telefonla arayan Özer, öğrencilere yönelik imkanların genişletilmesi yönünde talimat da verdi.
Başkan Altepe, daha sonra günün anısına Okul Müdürü Muhammet Vahdi Aydın, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.
Bu arada, Balkabağım Anaokulu yetkilileri ve öğrenciler de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.