SON DAKİKA
Hava Durumu

Acil bir hasta için Orhangazi’ye çağrılan hava ambulansı Orhangazispor ile Sakaryaspor arasında oynanan maçın devre arasında sahaya inerek hastayı a

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2015 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2015 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Acil bir hasta için Orhangazi’ye çağrılan hava ambulansı Orhangazispor ile Sakaryaspor arasında oynanan maçın devre arasında sahaya inerek hastayı alıp Bursa’ya götürdü. Hava ambulansının sahaya inmesinden dolayı maçın ikinci yarısı 10 dakika gecikmeli başladı.
Bursa'da Orhangazi İlçe Stadyumu ender görülebilecek bir olaya sahne oldu. Orhangazi’de bir acil hastanın hava ambulansı ile Bursa’ya sevk edilmesi için Orhangazispor - Sakaryaspor maçının oynandığı saatte hava ambulansı çağrılınca ambulans devre arasında sahaya inmek zorunda kaldı. 3. Lig 3. Grup'ta Orhangazi İlçe Stadyumu'nda oynanan maçın devre arasında sahaya inen hava ambulansı, ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'nden stadyuma getirilen hastayı alarak Bursa’ya götürdü. Tribünlerdeki taraftarlar ve futbolcuların şaşkın bakışları arasında saha ortasına inen hava ambulansı nedeniyle maçın ikinci yarısı yaklaşık 10 dakika gecikmeli başladı. Hava ambulansının yeniden havalanmasından sonra maçın hakemi ikinci yarıyı başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.